Η RIST Hellas στο Athens International Jewellery Show 2019

Η RIST Hellas στο Athens International Jewellery Show 2019

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η RIST Hellas συμμετέχει στην διεθνή έκθεση ρολογιού και κοσμήματος Athens International Jewellery Show 2019, που πραγματοποιείται 1-4 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Σκοπός της, να παρουσιάσει όλες τις νέες συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων των διάσημων μαρκών που αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο. Η RIST Hellas θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα συλλογή της GANT Time, που αποτελεί την πιο πρόσφατη αποκλειστική συνεργασία της.

Η RIST Hellas στο Athens International Jewellery Show 2019-1

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι πρωτοεμφανιζόμενες συλλογές smartwatches των Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Fossil και Skagen, που ενσωματώνουν νέες καινοτόμες τεχνολογικές υπηρεσίες στα ρολόγια της κατηγορίας, διατηρώντας παράλληλα το εντυπωσιακό design τους.

Η RIST Hellas στο Athens International Jewellery Show 2019-2

Ακόμη μία πρεμιέρα στην ελληνική αγορά είναι η παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα των Michael Kors Access, που αποτελούν τη νέα επέκταση του διάσημου οίκου στην κατηγορία των smartwatches και αποτελούνται από μία μεγάλη γκάμα touchscreen ρολογιών με πρωτοποριακές λειτουργίες και επιλογές για τον χρήστη.

Η RIST Hellas στο Athens International Jewellery Show 2019-3

Στην κατηγορία του κοσμήματος, η RIST Hellas θα παρουσιάσει τις ολοκαίνουριες Spring Summer 2019 συλλογές όλων των μαρκών που αντιπροσωπεύει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η νέα premium συλλογή κοσμημάτων Michael Kors, η οποία αποχωρίζεται το ανοξείδωτο ατσάλι και υιοθετεί το ασήμι 925 με λεπτομέρειες από ημιπολύτιμους λίθους.

Η RIST Hellas στο Athens International Jewellery Show 2019-4

Η RIST Hellas προσκαλεί στο περίπτερο της (STAND E10-F09), όλους τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και τους επισκέπτες, για γνωρίσουν από κοντά όλα τα μοντέλα, τις επώνυμες μάρκες και τις συλλογές τους και να ενημερωθούν πρώτοι για τα νέα μοντέλα, τις τάσεις και τις τεχνολογίες στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος.

Η έκθεση AIJS διοργανώνεται για 32η φορά από τη ΔΕΘ HELEXPO, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων-Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) και συγκεντρώνει επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της RIST Hellas.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή