H ΤUDOR συγχαίρει τη Lady Gaga για το Όσκαρ

H ΤUDOR συγχαίρει τη Lady Gaga για το Όσκαρ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι μικρό πράγμα να νιώθεις ότι οι κόποι τόσων χρόνων ανταμείβονται με την κορυφαία διάκριση στον κόσμο της έβδομης τέχνης. Στο μυαλό όλων η Lady Gaga είναι μία δυναμική, τολμηρή, αντισυμβατική persona, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο στη μουσική –και στην υποκριτική, αφού βρέθηκε να είναι και υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Ένα αστέρι γεννιέται, στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στον Bradley Cooper. Ίσως λοιπόν να προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς το πόσο φορτισμένη συναισθηματικά εμφανίστηκε στη σκηνή κατά την τελετή των Όσκαρ 2019 προκειμένου να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο για το βραβείο Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το Shallow, ένα κομμάτι που δημιούργησε μαζί με τους Marc Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt.

H ΤUDOR συγχαίρει τη Lady Gaga για το Όσκαρ-1
H ΤUDOR συγχαίρει τη Lady Gaga για το Όσκαρ-2

Στον ευχαριστήριο λόγο της η μεγάλη καλλιτέχνιδα έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως αυτή η διάκριση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πολλών ετών: «Σημασία δεν έχει η νίκη, σημασία έχει να μην τα παρατάει κανείς. Αν έχετε ένα όνειρο, παλέψτε για αυτό. Εάν υπάρχει πειθαρχία και πάθος, δεν έχει σημασία πόσες φορές θα σας απορρίψουν ή πόσες φορές θα πέσετε κάτω ή θα ηττηθείτε. Σημασία έχει πόσες φορές θα σηκωθείτε όρθιοι και θα συνεχίσετε».

H ΤUDOR συγχαίρει τη Lady Gaga για το Όσκαρ-3

Έχοντας πουλήσει 150 εκατομμύρια σινγκλ και περισσότερα από 30 εκατομμύρια άλμπουμ, η Lady Gaga είναι η μοναδική Αμερικανίδα καλλιτέχνις με πέντε άλμπουμ στο Νούμερο 1 του αμερικανικού Billboard τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα. Είναι κάτοχος εννέα βραβείων Grammy, δύο Χρυσών Σφαιρών, δύο βραβείων MTV και πλέον ενός Όσκαρ. Όλες αυτές οι επιτυχίες της είναι αποτέλεσμα του ταλέντου, της σκληρής δουλειάς και των τολμηρών επιλογών της όλα αυτά τα χρόνια. Χάρη σ’ αυτές τις αρετές της η αντισυμβατική τραγουδοποιός, ηθοποιός, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος, είναι εδώ και δύο χρόνια πρέσβειρα της TUDOR, της ελβετικής ωρολογοποιίας που έχει ως σύνθημα το Born to Dare.

H ΤUDOR συγχαίρει τη Lady Gaga για το Όσκαρ-4

Γεννημένη να τολμά η Lady Gaga επιλέγει να φοράει το TUDOR Black Bay 36, ένα σπορ μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι, εμπνευσμένο από τα πρώτα καταδυτικά μοντέλα που κατασκεύαζε η TUDOR τη δεκαετία του 1950, την «χρυσή εποχή» των καταδύσεων. Το Black Bay 36 έχει διάμετρο κάσας 36 mm, αυτόματο μηχανισμό, μεγάλη βιδωτή κορόνα, μαύρο (ή μπλε) καντράν με ευμεγέθεις δείκτες τύπου χιονονιφάδας, φωσφορίζουσες ενδείξεις, ατσάλινο μπρασελέ, και είναι στεγανό μέχρι 150 μέτρα βάθος.

Περισσότερες πληροφορίες για την TUDOR εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή