LONGINES Hydroconquest Collection

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να θεωρείται ένα ρολόι καταδυτικό πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας: να μπορεί να ανθίσταται σε πιέσεις 30 ατμοσφαιρών, να μπορεί δηλαδή να καταδυθεί άφοβα παραμένοντας λειτουργικό ακόμη και σε βάθος 300 μέτρων! Να διαθέτει στεφάνη που περιστρέφεται μόνο προς μία κατεύθυνση, βιδωτή κορόνα, βιδωτή πλάτη κάσας, προστασία της κορόνας και κούμπωμα ασφαλείας με ενσωματωμένη προέκταση ώστε να μπορεί να φορεθεί και πάνω από καταδυτική στολή. Όλες αυτές τις αρετές τις διαθέτουν τα νέα μοντέλα της συλλογής Hydroconquest της Longines.

LONGINES Hydroconquest Collection-1

 

LONGINES Hydroconquest Automatic

Τα απλά αυτόματα μοντέλα με τρεις δείκτες διατίθενται σε δύο διαμέτρους κάσας: 41 και 43 χιλιοστά, και σε τρία χρώματα ως προς το καντράν και τη στεφάνη: μαύρο, γκρι και μπλε.

LONGINES Hydroconquest Collection-2
LONGINES Hydroconquest Collection-3

Η στεφάνη τους έχει επιφάνεια από κεραμικό, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά ανθεκτική και να μην χαράζει. Εξυπακούεται ότι όλες οι ενδείξεις και οι δείκτες στο καντράν φέρουν φωσφορίζουσα επίστρωση SuperLuminova για να εξασφαλίζεται απόλυτη ευκρίνεια στο σκοτάδι του βυθού. Στο 3 υπάρχει το παράθυρο της ημερομηνίας.

LONGINES Hydroconquest Collection-4

Στο εσωτερικό τους κρύβουν έναν ελβετικό αυτόματο μηχανισμό με 64 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

LONGINES Hydroconquest Collection-5

Τα Hydroconquest Automatic συνδυάζονται με ατσάλινο μπρασελέ ή λουράκι από καουτσούκ στο χρώμα του καντράν και της στεφάνης. Η τιμή τους είναι 1.420 €.

LONGINES Hydroconquest Collection-6

 

LONGINES Hydroconquest Chronograph

Εκτός από τις αυτόματες εκδόσεις με τρεις δείκτες, η συλλογή Hydroconquest έχει και αυτόματους χρονογράφους με διάμετρο κάσας 41 mm και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των "απλών" αυτόματων μοντέλων. O μηχανισμός τους είναι αυτόματος με column-wheel και προσφέρει 54 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

LONGINES Hydroconquest Collection-7

Διατίθενται σε μαύρο, γκρι και μπλε χρώμα, με μικρές κόκκινες πινελιές στους δείκτες του χρονογράφου, και συνδυάζονται με ατσάλινο μπρασελέ ή με λουράκι από καουτσούκ στο χρώμα του καντράν και της στεφάνης. Η τιμή τους είναι 2.170 €.

Δείτε και ένα video για τη νέα συλλογή…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή