TISSOT Seastar 1000 Quartz Chrono

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περασμένο καλοκαίρι σας είχαμε συστήσει για πρώτη φορά τη «θαλασσινή» συλλογή Seastar 1000 της Tissot (δείτε το σχετικό θέμα εδώ), η οποία δημιουργήθηκε αφενός μεν για τους λάτρεις των υδάτινων σπορ αφετέρου δε για όλους όσοι επιλέγουν δυναμικά σπορ ρολόγια για την καθημερινή τους ζωή. Τώρα η ελβετική εταιρεία εμπλουτίζει τη συλλογή Seastar με έναν χρονογράφο με quartz μηχανισμό. Η αξιοπιστία του οποίου είναι αδιαμφισβήτητη τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό. Το νέο Seastar 1000 Quartz Chrono στεγάζεται σε μία στιβαρή κάσα διαμέτρου 45,5mm από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, η οποία αντέχει σε πιέσεις έως 30 bar, συνεπώς μπορεί να παραμείνει στεγανή ακόμη και αν καταδυθεί μέχρι 300 μέτρα βάθος.

TISSOT Seastar 1000 Quartz Chrono-1

Το Tissot Seastar 1000 Quartz Chrono έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είναι απαραίτητα για να ονομάζεται ρολόι καταδύσεων: οι δείκτες και οι μεγάλες ενδείξεις των ωρών είναι επικαλυμμένα με φωσφορίζον υλικό ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση της ώρας ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι του βυθού. Για τον ίδιο λόγο αλλά και για μεγαλύτερη ασφάλεια, η διαβάθμιση των λεπτών στη στεφάνη είναι ανά ένα λεπτό μέχρι τα 20 πρώτα λεπτά και έπειτα ανά πεντάλεπτος. Το πίσω καπάκι και η κορόνα είναι βεβαίως βιδωτά, για να προστατεύουν το ρολόι από τυχόν ζημιές, όποια υποβρύχια δραστηριότητα κι αν επιλέξει ο δύτης.

TISSOT Seastar 1000 Quartz Chrono-2

Το ντεγκραντέ καντράν του που ξεκινά από μπλε στο κέντρο και καταλήγει σε μαύρο στην περιφέρεια αντανακλά το μυστήριο των ωκεανών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το πίσω καπάκι που φέρει διακριτικά χαραγμένο έναν ιππόκαμπο.

TISSOT Seastar 1000 Quartz Chrono-3

Το ρολόι φοράει μπρασελέ από ατσάλι 316L με αναδιπλούμενο κούμπωμα και καταδυτική προέκταση ή λουράκι από καουτσούκ με στάνταρ κούμπωμα.

H τιμή του είναι 515 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή