HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono – Έκδοση 2019

HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono – Έκδοση 2019

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 2018 σας είχαμε παρουσιάσει έναν πολύ εντυπωσιακό χρονογράφο της Hamilton με vintage αισθητική και ασπρόμαυρο καντράν τύπου Panda (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Τώρα η ελβετική εταιρεία επανέρχεται με μία ολόφρεσκη νέα εκδοχή του χρονογράφου Intra-Matic Auto Chrono, και πάλι με δίχρωμο καντράν, αυτή τη φορά σε συνδυασμό μπλε και λευκού χρώματος, και ένα ωραίο μπεζ-καφέ λουράκι.

HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono – Έκδοση 2019-1

To HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono είναι η σύγχρονη εκδοχή ενός εμβληματικού μοντέλου του 1968. Είναι ένα έξοχο πάντρεμα σπορτίφ ιδιοσυγκρασίας και κλασικού design, γι’ αυτό άλλωστε ανήκει στην οικογένεια American Classic της Hamilton. Αισθητικά έχει υιοθετήσει πολλά από τα σχεδιαστικά «πατήματα» του πρωτότυπου μοντέλου και ταυτοχρόνως έχει καταφέρει να συμβαδίζει απόλυτα με τη σύγχρονη εποχή. Σε αντίθεση με το ρολόι του 1968 που, σύμφωνα με τη νόρμα της εποχής, είχε διάμετρο μόλις 36 χιλιοστά, το νέο ρολόι έχει μεγαλύτερη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, σε διάμετρο 40 mm.

HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono – Έκδοση 2019-2

Το «δυνατό» του στοιχείο είναι αναμφισβήτητα το εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο καντράν, με την μπλε πλάκα, η οποία αναδεικνύεται τους δύο λευκούς μετρητές του χρονογράφου και την ταχυμετρική κλίμακα στην περιφέρεια, επίσης σε λευκό χρώμα. Δείκτες και ενδείξεις των ωρών φέρουν φωτοβόλο επίστρωση SuperLuminova, στο 6 εμφανίζεται η ημερομηνία σε ειδικό παράθυρο ενώ ακόμη και η γραμματοσειρά και το λογότυπο της Hamilton επάνω στο καντράν ακολουθούν πιστά την ιστορική έκδοση του 1968.

HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono – Έκδοση 2019-3

Η κάσα είναι στεγανή μέχρι 100 μ., έχει ρετρό μπουτόν χρονογράφου, κορόνα με ανάγλυφο το ιστορικό σήμα της Hamilton, και στην πρόσοψή της προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού.

HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono – Έκδοση 2019-4

Στο εσωτερικό «χτυπά» ο αποκλειστικός αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου Η-31, ο οποίος προσφέρει υψηλή ακρίβεια, 60 ώρες ενεργειακής αυτονομίας καθώς και πρακτική λειτουργία ημερομηνίας.

HAMILTON Intra-Matic Auto Chrono – Έκδοση 2019-5

Πρακτικό, διαχρονικό και σχεδιασμένο γι’ αυτούς που εκτιμούν το κλασικό αμερικάνικο στιλ, το νέο Intra-Matic Auto Chrono τυλίγεται γύρω από τον καρπό με ένα λουράκι από λείο δέρμα μόσχου σε ένα γλυκό ταμπά χρώμα. H τιμή του είναι 1.995 €.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή