8 χρόνια εγγύηση προσφέρει πλέον η JAEGER-LECOULTRE

8 χρόνια εγγύηση προσφέρει πλέον η JAEGER-LECOULTRE

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραδοσιακή ελβετική manufacture ενισχύει εντυπωσιακά το after-sales service  των πελατών της εγκαινιάζοντας το νέο Care Programme, μία διαδικτυακή πλατφόρμα που λειτουργεί σαν μία προσωπική ψηφιακή βάση δεδομένων για τους ιδιοκτήτες ενός –ή και περισσοτέρων– ρολογιών χειρός ή επιτραπέζιων. Από τις 15 Μαΐου 2019, οι πελάτες της Jaeger-LeCoultre μπορούν να καταχωρούν τα ρολόγια της μάρκας που έχουν στην κατοχή τους στην ειδική πλατφόρμα που θα τους επιτρέπει αν διαχειρίζονται καλύτερα την προσωπική τους συλλογή και να απολαμβάνουν τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Grande Maison μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος. Το σημαντικότερο που εξασφαλίζουν είναι η επέκταση της Διεθνούς Εγγύησης μέχρι 8 χρόνια (από τα 2 στα 8 χρόνια για όλα τα ρολόγια και από τα 3 στα 8 χρόνια για τα Atmos). Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το jaeger-lecoultre.com/services και να εγγραφείτε.

8 χρόνια εγγύηση προσφέρει πλέον η JAEGER-LECOULTRE-1

Τι θα συμβεί μόλις εγγραφείτε στο πρόγραμμα; Θα λαμβάνετε εξατομικευμένες υπηρεσίες για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής ενός ρολογιού, μεταξύ αυτών:

Στο κατάστημα: υπηρεσίες που αφορούν στη συντήρηση ή βελτίωση των ρολογιών, όπως έλεγχος λειτουργίας ή χάραξη κάποιας αφιέρωσης ή διακόσμησης.

Online: συγκεκριμένες πληροφορίες και συμβουλές καθώς και ψηφιακά εργαλεία για την εξατομίκευση και φροντίδα ενός ρολογιού.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη σε 12 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Αραβικά, Ρωσικά, Απλουστευμένα και Παραδοσιακά Κινέζικα, Ιαπωνικά και Κορεάτικα.

8 χρόνια εγγύηση προσφέρει πλέον η JAEGER-LECOULTRE-2

Όπως αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος της Jaeger-LeCoultre, Catherine Rénier, η πρωτοβουλία αυτή είναι καίριας σημασίας, προκειμένου να καλλιεργηθεί μία μακροχρόνια σχέση φροντίδας με τους πελάτες. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτή τη νέα λύση στις εξελισσόμενες προτιμήσεις των πελατών μας, παραμένοντας πάντοτε πιστοί στη μακρά παράδοση και στο κύρος του οίκου μας».

Δείτε και το σχετικό video στο οποίο η Catherine Rénier περιγράφει το νέο πρόγραμμα…

 

Περισσότερα για την Jaeger-LeCoultre εδώ.

Διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Imanoglou (τηλ.: 210-3646666)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή