Βουτιά στα βαθιά με τον Μπέκαμ και την TUDOR

Βουτιά στα βαθιά με τον Μπέκαμ και την TUDOR

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φράση-σύμβολο της TUDOR είναι BornToDare (Γεννημένος για να τολμά). Δύο φίλοι και πρεσβευτές της ελβετικής μάρκας, οι οποίοι ασπάζονται απολύτως αυτή την ιδέα, είναι ο David Beckham και ο Morgan Bourc’his. O πρώτος δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι παγκοσμίως γνωστός και εξαιρετικά δημοφιλής ως αθλητής και ως προσωπικότητα. Ο δεύτερος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης (σας είχαμε ξαναμιλήσει για αυτόν εδώ και εδώ).  

Βουτιά στα βαθιά με τον Μπέκαμ και την TUDOR-1

Πρόσφατα η Tudor προσκάλεσε τον David Beckham να τολμήσει κάτι διαφορετικό και να βγει εντελώς έξω από τη ζώνη άνεσής του: την πρώτη του ελεύθερη κατάδυση σε ανοιχτό πέλαγος. Παρά τη φοβία του για την ανοιχτή θάλασσα, ο Βρετανός έκανε ειδική εκπαίδευση με πλήρη καταδυτική εξάρτυση και διδάχθηκε τις τεχνικές αναπνοής από τον Γάλλο πρωταθλητή Morgan Bourc’his. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες ανοίχθηκαν στο πέλαγος και πραγματοποίησαν αρκετές ελεύθερες καταδύσεις παρέα.

Βουτιά στα βαθιά με τον Μπέκαμ και την TUDOR-2

Στον καρπό τους είχαν το Pelagos, το καταδυτικό μοντέλο της Tudor που είναι στεγανό μέχρι 500 μέτρα βάθος. To Pelagos επιβεβαιώνει τη μακρά ιστορία και παράδοση της TUDOR στην κατασκευή στιβαρών ρολογιών, τα οποία απευθύνονται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες θιασώτες του βυθού.

Βουτιά στα βαθιά με τον Μπέκαμ και την TUDOR-3

Έχει κάσα και μπρασελέ από τιτάνιο, πατενταρισμένο κούμπωμα που ρυθμίζεται αυτόματα, αυτόματο Manufacture Calibre MT5612 με 70 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και πιστοποίηση χρονομέτρου ακριβείας από το COSC, βαλβίδα διαφυγής ηλίου και πλήρως φωσφορίζον καντράν. Ακόμη και οι αριθμοί και οι ενδείξεις επάνω στην κεραμική περιστρεφόμενη στεφάνη φέρουν επίστρωση με Luminova, για τέλεια ορατότητα ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι του βυθού.

Βουτιά στα βαθιά με τον Μπέκαμ και την TUDOR-4

«Αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες γεννήθηκες για να τολμήσεις. Για να βάζεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις, οι οποίες αποτελούν πρόκληση. Μου αρέσει αυτό. Τις περισσότερες φορές τέτοιες καταστάσεις βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε ο Beckham μετά από αυτή την εμπειρία.

Αξίζει να δείτε το σχετικό video από την προσπάθεια του David Beckham. Θα σας ανοίξει την όρεξη για υποβρύχιες εξερευνήσεις…

Περισσότερες πληροφορίες για την Tudor εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή