AUDEMARS PIGUET Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα Royal Oak διαφορετικό από όλα τα άλλα μας προτείνει η Carolina Bucci, η ευρηματική σχεδιάστρια που εμπνεύστηκε την ιδέα του Frosted Gold. Το Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition είναι ίσως η πιο ευρηματική εκδοχή του Royal Oak και η πιο συναρπαστική πρόταση για τους γυναικείους καρπούς. H δημιουργική συνεργασία της Audemars Piguet με την Ιταλίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Carolina Bucci ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με μία νέα πρόταση στην υφή του χρυσού: αστραφτερό και πολυτελές, το ευγενές μέταλλο μοιάζει σαν να είναι πασπαλισμένο με σκόνη από διαμάντια!

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition-1

Η παρουσίαση των μοντέλων Frosted Gold έγινε το 2016 με αφορμή τα 40 χρόνια των γυναικείων Royal Oak και ανήγαγε σε άλλο επίπεδο τα γυναικεία μοντέλα της εμβληματικής συλλογής. Η χαρισματική Ιταλίδα εξέλιξε ακόμη περισσότερο την αρχική της ιδέα και στο νέο Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition, χρησιμοποιεί για πρώτη φορά κίτρινο χρυσό για την κάσα και το μπρασελέ και αντικαθιστά το σύνηθες ανάγλυφο «Tapisserie» καντράν των Royal Oak με αστραφτερό καθρέφτη!

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition-2

«Ο καθρέφτης πάντοτε αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον του, αλλάζει συνεχώς ανάλογα με τα ρούχα που φοράτε, τη διακόσμηση του χώρου, τον φωτισμό, την ώρα της ημέρας, τον καιρό», εξηγεί η Carolina Bucci. Από καθρέφτη είναι φτιαγμένη και η πολυτελής κασετίνα που φιλοξενεί το ρολόι, καθώς η σχεδιάστρια πιστεύει ότι η θέση της δεν είναι να μένει κρυμμένη σε κάποια ντουλάπα, αλλά να εκτίθεται σε κοινή θέα.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition-3

Το AUDEMARS PIGUET Royal Oak Frosted Gold Carolina Bucci Limited Edition σε διάμετρο 37mm, κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 300 κομματιών. Η Jasmine Audemars, πρόεδρος της Audemars Piguet και φανατική λάτρης του Frosted Gold, χαρακτηρίζει τη νέα δημιουργία της Bucci «μοναδική και διασκεδαστική. Ποιος χρειάζεται τις selfie όταν μπορεί να κοιτάξει τον εαυτό του στο ρολόι του;»

Δείτε το ρολόι «ζωντανά» στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την Audemars Piguet εδώ. www.audemarspiguet.com

Αποκλειστική διάθεση: Athina Prestige (τηλ.: 210-3629251)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή