Kate Winslet και Simon Baker φορούν LONGINES Record

Kate Winslet και Simon Baker φορούν LONGINES Record

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 15 Ιουνίου 2019, την παραμονή των πολυαναμενόμενων ιππικών αγώνων Prix de Diane Longines, η Longines διοργάνωσε ένα λαμπερό event στους κήπους του περίφημου Château de Chantilly για να παρουσιάσει την κλασική συλλογή της Record. Η κομψότητα και η ελβετική παράδοση και τεχνογνωσία δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερους εκφραστές από τους χολιγουντιανούς ηθοποιούς Kate Winslet και Simon Baker. Αν και ανήκουν στην οικογένεια της ελβετικής εταιρείας εδώ και πολλά χρόνια, οι δύο πρεσβευτές κομψότητας της Longines συναντήθηκαν για πρώτη φορά με αφορμή αυτή την εκδήλωση, φωτογραφήθηκαν μαζί και παρουσίασαν στο κοινό και τους δημοσιογράφους τα νέα ρολόγια.

Kate Winslet και Simon Baker φορούν LONGINES Record-1

Και οι δύο αστέρες φορούσαν στον καρπό τους από ένα διμεταλλικό μοντέλο Record. Ο Simon Baker επέλεξε ένα μεγάλου μεγέθους ρολόι από ατσάλι και ροζ χρυσό με ασημί καντράν σε εφέ ηλιακών ακτίνων και λεπτές μπάρες και δείκτες από ροζ χρυσό, ενώ η Kate Winslet ένα γυναικείο μοντέλο με καντράν από λευκό φίλντισι και διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών.

Kate Winslet και Simon Baker φορούν LONGINES Record-2

H συλλογή Record

Σε ένα αρμονικό πάντρεμα κλασικής κομψότητας και υψηλής τεχνογνωσίας, τα ρολόγια Record κυκλοφορούν σε τέσσερα μεγέθη κάσας (26 mm, 30 mm, 38,5 mm and 40 mm) με διάφορες επιλογές καντράν, για άνδρες και γυναίκες. Είναι εφοδιασμένα με μηχανισμούς που διαθέτουν ελατήριο του μπαλανσιέ από πυρίτιο και είναι πιστοποιημένα χρονόμετρα ακριβείας από την Ελβετικό Ινστιτούτο Ελέγχου Χρονομέτρων (COSC).

Kate Winslet και Simon Baker φορούν LONGINES Record-3

Όλα τα μοντέλα έχουν τρεις δείκτες –ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων– και διατίθενται σε ατσάλι, ροζ χρυσό 18Κ ή συνδυασμό αυτών των δύο μετάλλων. Ορισμένα είναι διακοσμημένα με διαμάντια. Τα Record αγκαλιάζουν τον καρπό είτε με μπρασελέ από ατσάλι ή από ατσάλι και ροζ χρυσό, είτε με λουράκια από δέρμα αλιγάτορα σε μαύρο, καφέ ή μπλε χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή