O Tom Brady είναι ο νέος πρεσβευτής της IWC SCHAFFHAUSEN

O Tom Brady είναι ο νέος πρεσβευτής της IWC SCHAFFHAUSEN

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από έναν αστέρα πρώτου βεληνεκούς της έβδομης τέχνης, όπως ο Bradley Cooper, στην οικογένεια των πρεσβευτών της IWC Schaffhausen προστέθηκε πλέον και ένας αστέρας πρώτου μεγέθους από τον κόσμο του αθλητισμού. O Tom Brady έχοντας κατακτήσει έξι τίτλους Super Bowl, τέσσερα βραβεία Super Bowl MVP και δεκαέξι τίτλους Division, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητές στον κόσμο. Η IWC και ο Brady βρίσκονται στην κορυφή και οι κοινές τους αξίες για την αριστεία και το διαχρονικό στυλ καθιστούν την συνεργασία τους ιδανική. Όπως εξηγεί και ο ισχυρός άνδρας της  IWC Schaffhausen, ο διευθύνων σύμβουλός της, Christoph Grainger-Herr:  «Ο Tom Brady είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος quarterback όλων των εποχών, ενώ αποτελεί αξιοθαύμαστο πρότυπο προς μίμηση. Στο γήπεδο, αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απόδοση και η ακρίβεια. Έξω από το γήπεδο είναι ένας αληθινός gentleman, καταπληκτικός πατέρας και σύζυγος, ενώ παράλληλα φημίζεται για την κομψότητα και το στυλ που διαθέτει». Ο Tom Brady όμως εκτός από ένας σύγχρονος θρύλος του αθλητισμού είναι και λάτρης της υψηλής ωρολογοποιίας. Η συλλογή του περιλαμβάνει αρκετά ρολόγια της IWC, μεταξύ αυτών ένα Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Miramar (τον βλέπουμε να το φοράει στην επάνω φωτογραφία) και το μοναδικής πολυπλοκότητας Portugieser Perpetual Calendar.

O Tom Brady είναι ο νέος πρεσβευτής της IWC SCHAFFHAUSEN-1

IWC Pilot's Watch Chronograph TOP GUN Miramar

«Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με την IWC Schaffhausen, ένα brand που θαυμάζω από πολύ παλιά, όχι μόνο για το διαχρονικό του design, αλλά και για την μεγάλη κατασκευαστική ακρίβεια και την έμφαση που δίνει στην λεπτομέρεια,» σχολιάζει ο Brady. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της οικογένειας της IWC και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα της, για την διάδοση της μεγάλης κληρονομιάς της, σε παγκόσμιο επίπεδο».

O Tom Brady είναι ο νέος πρεσβευτής της IWC SCHAFFHAUSEN-2

IWC Portugieser Perpetual Calendar

Ο Brady είναι ένας πρωταθλητής που διαρκώς αναζητά την τελειότητα σε ότι κάνει. Μετά τα προκαταρκτικά με τους New England Patriots στο 199ο pick του 2000 NFL draft, κέρδισε έξι πρωταθλήματα Super Bowl με την ομάδα του, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο quarterback στην ιστορία του NFL. Η πρωτοφανής καριέρα του Brady, περιλαμβάνει πλήθος από ρεκόρ στο NFL. Είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NFL που έχει συγκεντρώσει 80.000 γιάρδες. Ο Brady επίσης έχει τις περισσότερες νίκες σε αγώνες, αποτελεί τον κορυφαίο όλων των εποχών στην κάλυψη αποστάσεων και έχει δώσει τις περισσότερες πάσες για γκολ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην ιστορία. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Brady εφαρμόζει μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία και την ευεξία, με εργαλεία του την προετοιμασία, την απόδοση και την αποκατάσταση. Το 2014, ο Brady ίδρυσε την TB12 μια εταιρεία lifestyle, με στόχο να προσεγγίσει το ευρύ κοινό και να διαδώσει τη δική του μέθοδο ευεξίας. Η TB12 εφαρμόζει επαναστατικές μεθόδους στην προπόνηση deep-force muscle pliability, την ενυδάτωση, τη διατροφή, τη λειτουργική προπόνηση ενδυνάμωσης και τη νοητική υγεία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους η IWC Schaffhausen και ο Tom Brady πρόκειται να υλοποιήσουν μια σειρά από σημαντικά projects.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή