H νέα μπουτίκ IMANOGLOU στη Σταδίου

H νέα μπουτίκ IMANOGLOU στη Σταδίου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με παράδοση 60 ετών και καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, χάρη στον παππού, ο οποίος κληροδότησε το μεράκι και την τέχνη του στα παιδιά και στα εγγόνια του εδώ στην Αθήνα, η οικογένεια Ιμάνογλου έχει διαγράψει τη δική της σημαντική πορεία στον κόσμο του κοσμήματος. Μέχρι πρότινος μας υποδεχόταν στα δύο ιστορικά της καταστήματα, στην οδό Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα. Πλέον μας καλωσορίζει και στην ολοκαίνουρια μπουτίκ της, στην καρδιά της πρωτεύουσας. Ακριβώς στην αρχή της οδού Σταδίου, στον αριθμό 3, στην πλατεία Συντάγματος, ένας σύγχρονος ναός της πολυτέλειας άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στο κοινό.

H νέα μπουτίκ IMANOGLOU στη Σταδίου-1

Σε έναν χώρο με urban αισθητική, ανεπιτήδευτα μοντέρνα αρχιτεκτονική και εγκάρδια ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις αμέσως «σαν στο σπίτι σου», η οικογένεια Ιμάνογλου φιλοξενεί στις προθήκες του νέου καταστήματος, κοσμήματα και ρολόγια των κορυφαίων οίκων.

H νέα μπουτίκ IMANOGLOU στη Σταδίου-2

Πολύτιμες δημιουργίες διάσημων Ιταλικών brands κοσμημάτων, όπως οι Pomellato και Crivelli, μοντέλα υψηλής ωρολογοποιίας κορυφαίων Ελβετικών οίκων, όπως οι Vacheron Constantin, IWC, Jaeger-LeCoultre και Hublot, αλλά και αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης, όπως οι συλλογές από ασήμι και δέρμα των οίκων Pampaloni και Riviere, εκλεπτυσμένα κεριά Baobab, βάζα Guaxs, κορνίζες και αρωματικά χώρου, απαρτίζουν την εκλεκτή συλλογή του νέου κοσμηματοπωλείου, που αποτελεί το ίδιο ένα κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας.

H νέα μπουτίκ IMANOGLOU στη Σταδίου-3

Πάντοτε με τις ίδιες παραδοσιακές αξίες, αλλά με φρέσκες ιδέες, έμπνευση και ενθουσιασμό, η οικογένεια Ιμάνογλου σας προσκαλεί να εντρυφήσετε σε μία νέα εμπειρία και να γευτείτε τη Νέα Πολυτέλεια.

Imanoglou New Store, Σταδίου 3, Σύνταγμα (τηλ.: 210-3232010)

website: www.imanoglou.gr Instagram: @imanoglou Facebook: /imanoglou

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή