LONGINES Hydroconquest Full Ceramic

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νέα εξολοκλήρου κεραμική έκδοση ήρθε να προστεθεί στην καταδυτική συλλογή Hydroconquest της Longines. Η ελβετική εταιρεία κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός, παρουσιάζοντας το Hydroconquest Full Ceramic, ένα στιβαρό και δυναμικό μοντέλο με τρεις δείκτες, φτιαγμένο από μαύρο κεραμικό υψηλής τεχνολογίας. Από κεραμικό είναι όχι μόνο η κάσα, τα μπουτόν και η κορόνα, αλλά και το καντράν, στο οποίο μάλιστα αναγράφεται και η ακριβής χημική σύστασή του: ZrO2.

LONGINES Hydroconquest Full Ceramic-1

Εξαιρετικά ανθεκτικό στη σκληρή χρήση, το κεραμικό είναι ιδανικό υλικό για ένα ρολόι υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών όπως το HydroConquest. Στεγανή μέχρι 300 μ. βάθος, η κάσα του έχει διάμετρο 43 mm και στεγάζει έναν αυτόματο μηχανισμό, τον L888.3, αποκλειστικής κατασκευής για τη Longines.

LONGINES Hydroconquest Full Ceramic-2

Ως αυθεντικό μοντέλο για τον βυθό, έχει βιδωτή κορόνα, μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη και κούμπωμα με διπλό σύστημα ασφαλείας. Το εκτυφλωτικό λευκό της SuperLuminova που καλύπτει τις ενδείξεις των ωρών και τους δείκτες έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το βαθύ μαύρο του καντράν. Η πρόσοψη του ρολογιού προστατεύεται από ένα παχύ κρύσταλλο ζαφειριού με αρκετές στρώσεις αντι-θαμβωτικής επίστρωσης και στις δύο όψεις του, εξασφαλίζοντας άριστη ευκρίνεια των ενδείξεων.

LONGINES Hydroconquest Full Ceramic-3

Το Hydroconquest Full Ceramic τυλίγεται με άνεση και ασφάλεια γύρω από τον καρπό με ένα λουράκι από μαύρο ανάγλυφο καουτσούκ. H τιμή του είναι 3.310 €

Δείτε το ρολόι ζωντανά στο παρακάτω video…

Δείτε και άλλα μοντέλα της συλλογής Hydroconquest στο σχετικό άρθρο που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή