LONGINES Legend Diver Ladies

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2017 η Longines εμπλούτισε την ιστορική συλλογή της με ένα εξαιρετικό καταδυτικό μοντέλο, φερμένο από το παρελθόν, το Heritage Legend Diver (δείτε το σχετικό θέμα εδώ)  και το 2018 παρουσίασε και την μαύρη εκδοχή του (δείτε την εδώ).Τώρα επανέρχεται με μία σειρά μικρότερη σε διάμετρο ιδανική για το γυναικείο κοινό της. Τα νέα Legend Diver Ladies με διάμετρο 36 mm (αντί των 42 mm που είναι τα ανδρικά) ακολουθούν τους αισθητικούς κώδικες των ανδρικών μοντέλων, μεταξύ αυτών το θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού με την αντι-αντανακλαστική επίστρωση, τη βιδωτή κορόνα και το βιδωτό πίσω μέρος της κάσας που εξασφαλίζουν υδατοστεγανότητα μέχρι 300 μ. βάθος, και τον εσωτερικό περιστρεφόμενο δίσκο που ενεργοποιείται και κλειδώνει από την κορόνα στο 2.

LONGINES Legend Diver Ladies-1

Η στρογγυλή ατσάλινη κάσα τους έχει διάμετρο 36 mm και φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανικό Calibre L522, ο οποίος βασίζεται στον ETA A20.LII, χτυπά με 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει 40 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Την βιδωτή πλάτη των ρολογιών κοσμεί η εικόνα ενός δύτη. Καθώς πρόκειται για αυθεντικά καταδυτικά ρολόγια, διαθέτουν φωσφορίζουσα επίστρωση Super-LumiNova στις ενδείξεις, στους αριθμούς και στους δείκτες. Υπάρχουν τρεις εκδοχές του καντράν, όλες πανέμορφες: από λευκό φίλντισι (L3.374.4.40.6)…

LONGINES Legend Diver Ladies-2

…σε κλασικό καφέ χρώμα (L3.374.4.60.6)…

LONGINES Legend Diver Ladies-3

…και σε κλασικό μαύρο (L3.374.4.50.6).

LONGINES Legend Diver Ladies-4

Τα Longines Legend Diver Ladies αγκαλιάζουν τον καρπό με ένα κομψό πλεκτό ατσάλινο μπρασελέ τύπου μιλανέζ με τριπλής ασφαλείας κούμπωμα.

LONGINES Legend Diver Ladies-5

Το μπρασελέ αυτό είναι εξαιρετικά ευέλικτο και ενισχύει τον vintage χαρακτήρα των ρολογιών. Υπάρχει όμως και η εναλλακτική ενός δερμάτινου λουριού σε μαύρο, καφέ ή λευκό χρώμα, ασορτί με το χρώμα του καντράν.

Δείτε και το σχετικό video

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή