H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jaeger-LeCoultre είναι μία παραδοσιακή ελβετική manufacture που διατηρεί ιδιαιτέρως στενούς δεσμούς με τον κόσμο της έβδομης τέχνης εδώ και πολλά χρόνια. Ο στόχος της είναι η προώθηση της κουλτούρας του σινεμά και η διατήρηση της κινηματογραφικής κληρονομιάς. Φέτος μάλιστα γιόρτασε τα 15 χρόνια συνεργασίας της με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στο πλαίσιο του οποίου η Grande Maison απονέμει το βραβείο Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker σε εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν συμβάλλει με πρωτοποριακό και καινοτόμο τρόπο στον σύγχρονο κινηματογράφο. Στο πρόσφατο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2019, αποδέκτης του βραβείου ήταν ο διακεκριμένος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).

Εξυπακούεται πως στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ στον καρπό διάσημων αστέρων, σκηνοθετών και ανθρώπων του κινηματογράφου φιγουράρισαν κάποια εξαιρετικά μοντέλα της Jaeger-LeCoultre. Ας δούμε τι επέλεξαν να φορέσουν οι σταρ στη φετινή διοργάνωση…

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-1

Ο Noah Baumbach, σκηνοθέτης της ταινίας «Marriage story», επέλεξε το Master Ultra Thin Date Pink Gold. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-2
Ο Jack O’Connell, ο οποίος κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Seberg», φόρεσε το φινετσάτο Master Ultra Thin Moon, ένα ρολόι που ενσαρκώνει το πνεύμα αρμονίας και υψηλής τεχνογνωσίας της Jaeger-LeCoultre. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-3
H αειθαλής ηθοποιός Julie Andrews επέλεξε να φορέσει ένα προσωπικό της Reverso από ροζ χρυσό. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-4
Η Haifaa Al Mansour, σκηνοθέτις της ταινίας «The Perfect Candidate» φόρεσε το Master Ultra Thin Moon. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-5
Η «νονά» του 76ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, Alessandra Mastronardi φόρεσε στην Τελετή Έναρξης το εμβληματικό 101 Feuille, το ίδιο και η Victoria Guerra η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «A Herdade». (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-6
Το ντελικάτο ρολόι κόσμημα 101 Feuille έλαμψε στον καρπό των πανέμορφων ηθοποιών Mila Al Zahrani και Cristiana Capotondi. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-7
Η μεγάλη κυρία του Γαλλικού σινεμά Catherine Deneuve, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Truth», με την οποία άνοιξε το φεστιβάλ, προτίμησε την αυστηρή κομψότητα ενός άλλου εμβληματικού ρολογιού-κοσμήματος, του Jaeger-LeCoultre 101 Reine. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-8
Η ηθοποιός και φίλη της Jaeger-LeCoultre, Ni Ni, φόρεσε το Dazzling Rendez-vous στο κόκκινο χαλί, κατά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ…

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-9
…ενώ λίγες ημέρες αργότερα επέλεξε το Rendez-vous Serenity για την απαστράπτουσα εμφάνισή της στο Gala της Jaeger-LeCoultre. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-10
Ο ηθοποιός και φίλος της Grande Maison, Nicholas Hoult, φόρεσε στην Τελετή Έναρξης το εντυπωσιακό Polaris Date. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

 

H JAEGER-LECOULTRE στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας-11
Τέλος, η πανέμορφη ηθοποιός και πρέσβειρα της Jaeger-LeCoultre Amanda Seyfried παραβρέθηκε και αυτή στο Gala της Jaeger-LeCoultre. Στο χέρι της άστραφτε και πάλι το διαμαντένιο μοντέλο 101 Feuille. (φωτό: Jaeger-LeCoultre)

 

Μία γεύση από το 76o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας μας δίνει το παρακάτω video της Jaeger-LeCoultre…

Περισσότερες πληροφορίες για την Jaeger-LeCoultre εδώ.

Διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Imanoglou (τηλ.: 210-3646666)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή