Για 8η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο πρεσβευτής της TISSOT

Για 8η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο πρεσβευτής της TISSOT

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο ταλαντούχος οδηγός μοτοσικλέτας Marc Márquez κέρδισε το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGPTM και τον 8ο Παγκόσμιο τίτλο του σε όλες τις κατηγορίες. Συχνά τον παρομοιάζουν με μυρμήγκι, επειδή είναι ιδιαίτερα μικροκαμωμένος και ταυτόχρονα πολύ δυναμικός. Ως πρεσβευτής της Tissot από το 2018, ο Marc Márquez εκπλήσσει πάντοτε με την απόδοση του: είναι ο πιο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του αθλήματος ενώ διατηρεί το ρεκόρ γωνίας κλίσης.

Για 8η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο πρεσβευτής της TISSOT-1
Για 8η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο πρεσβευτής της TISSOT-2

H Tissot δημιούργησε ένα συλλεκτικό ρολόι, το T-Race Marc Márquez Limited Edition 2019, για να τιμήσει τον ταλαντούχο οδηγό και την εντυπωσιακή καριέρα του. Όπως όλα τα T-Race, ο χρονογράφος αυτός είναι εμπνευσμένος σχεδιαστικά από τον κόσμο του δίτροχου αθλητισμού: έχει κάσα 43 mm από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με γκρι και μαύρη επίστρωση PVD, στεφάνη σε σχήμα δισκόφρενου, ίχνη ελαστικών στο καντράν, μπουτόν σε σχήμα υποπόδιου μηχανής με χαραγμένη την ένδειξη start και reset, ενώ το λουρί συνδέεται με την κάσα με έναν άξονα που θυμίζει ραβδο ανάρτησης.

Για 8η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο πρεσβευτής της TISSOT-3

Οι κόκκινες λεπτομέρειες στα μπουτόν, στους δείκτες, στην ταχυμετρική κλίμακα, στους μετρητές και στο λουράκι από καουτσούκ και ύφασμα υπενθυμίζουν το αγωνιστικό πνεύμα και τη δύναμη που επιδεικνύει ο Marc Márquez κατά τη διάρκεια των αγώνων. Στην κρυστάλλινη πλάτη της κάσας υπάρχει το λογότυπο του Marc Márquez. 

Για 8η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο πρεσβευτής της TISSOT-4

Ο χρονογράφος TISSOT T-Race Marc Marquez Limited Edition 2019 είναι συλλεκτική έκδοση 1.993 αντιτύπων και διατίθεται μέσα σε κασετίνα σε σχήμα κράνους, εμπνευσμένο από το αγωνιστικό κράνος του Marc Márquez.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή