H Rolex συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νίκη του στο Λονδίνο

H Rolex συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νίκη του στο Λονδίνο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του κόσμου του παγκόσμιου τένις! Η Rolex είναι ενθουσιασμένη και υπερήφανη για τον Έλληνα πρεσβευτή της για τη μεγάλη επιτυχία του στον τελικό των τελικών, Nitto ATP Finals που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Ο2 Αrena της Βρετανικής πρωτεύουσας. Ύστερα από μία εξαιρετική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε 2-1 στο tie break του 3ου σετ (6-7,6-2, 7-6) τον Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ, στην πρώτη του μόλις συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση της σεζόν μετά τα τέσσερα Γκραν Σλαμ.

H Rolex συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νίκη του στο Λονδίνο-1
photo: Rolex

 

Για τον 21χρονο πρωταθλητή αυτός ήταν ο ένατος τελικός στην καριέρα του και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει τέσσερις νίκες. Με αυτόν τον θρίαμβό του στο Λονδίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς γίνεται ο νεότερος πρωταθλητής στο φινάλε της σεζόν, μετά από τον 20χρονο Λέιτον Χιούτι το 2001 και ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά.

H Rolex Ηellas συγχαίρει τον Στέφανο Τσττσιπά  για την κορυφαία του αυτή διάκριση και για την εντυπωσιακή του πορεία στο τουρνουά που έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Rolex εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή