ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

10' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ», που εδρεύει στον Πειραιά  (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2 Πειραιάς (Νέο Φάληρο) , T.K. 185 47) (εφεξής ο «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ»), η οποία έχει την εμπορική εκμετάλλευση της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.kathimerini.gr (το «site»), διοργανώνει με τη συνεργασία της εταιρείας «Χρονοτήμ ΑΕ» (εφεξής η «Χορηγός») διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός kathimerini.gr – CORUM Admiral’s Cup GMT 44»  (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), με τους κατωτέρω όρους συμμετοχής και ανάδειξης νικητών κατόπιν κληρώσεως.

1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι  ικανοί για δικαιοπραξία. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό δεν θα έχουν τα στελέχη και οι υπάλληλοι των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, των λοιπών εταιρειών του Ομίλου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, της Χορηγού και των θυγατρικών τους καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως δευτέρου (2ου) βαθμού. Συμμετοχές από κατοίκους εξωτερικού δεν θα γίνονται δεκτές. Δεν απαιτείται ο συμμετέχων να είναι πελάτης των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ή της Χορηγού  και των θυγατρικών της ή να έχει εγγραφεί στο site.

2. Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθεί ένας (1) τακτικός νικητής και ένας (1) αναπληρωματικός. Ως έπαθλο ορίζεται ένα ρολόι CORUM Admiral’s Cup GMT 44 από την εταιρεία Χρονοτήμ ΑΕ. Το έπαθλο ανέρχεται στο συνολικό ποσό των €6.950 και θα το προσφέρει η Χορηγός.

3. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα πρέπει απλά να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής την οποία θα βρουν αναρτημένη στο site από την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2019 στην οποία θα πρέπει να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας (κινητού ή σταθερού), την ηλικία και το e-mail τους στα σχετικά πεδία και να την υποβαλλουν επιλέγοντας την ένδειξη  «Συμμετοχή» το αργότερο έως την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου έως τις 24:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στo Διαγωνισμό είναι να λάβει γνώση και αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους όρους του παρόντος Διαγωνισμού, που είναι αναρτημένοι στο site, κλικάροντας το σχετικό πεδίο στην φόρμα συμμετοχής με την ένδειξη «έλαβα γνώση των όρων για τη συμμετοχή μου στο Διαγωνισμό τους οποίους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα». Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας συμμετοχής θα σημαίνει πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του Διαγωνισμού από τον συμμετέχοντα και συνεπάγεται τη συνεπακόλουθη παραίτηση του από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ.

4.Η κλήρωση θα διεξαχθεί με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης του νικητή, στα γραφεία των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, Πειραιάς (Νέο Φάληρο) T.K. 185 47), την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 περί ώρα 12:00. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί αρχικά ΕΝΑΣ (1) τακτικός νικητής και στη συνέχεια ένας (1) αναπληρωματικός νικητής, ο οποίος θα ειδοποιηθεί, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν απαντήσει εγκαίρως για την αποδοχή του δώρου ο τακτικός νικητής ή ακυρωθεί η συμμετοχή τακτικού νικητή ή δεν γίνει αποδεκτό το έπαθλο από αυτόν. H Χορηγός δεν θα φέρει καμία ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων για τη διεξαγωγή της κλήρωσης και την επιλογή των νικητών, αφού υπεύθυνος για τη διενέργεια του Διαγωνισμού και την κλήρωση είναι οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

5. Τα στοιχεία των νικητών (τακτικού και αναπληρωματικού) θα αναρτηθούν στο  site τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 περί ώρα 14:00, όπου θα παραμείνουν 3 μήνες (3) μήνες, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Ο τακτικός νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς στον αριθμό του κινητού ή σταθερού τηλεφώνου που δήλωσε, ή μέσω e-mail (αν δεν επιτευχθεί τηλεφωνική επικοινωνία) στη διεύθυνση από την οποία έστειλε τη συμμετοχή του μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00 και θα  υποχρεούται να δηλώσει αν αποδέχεται το έπαθλο, αλλιώς θα χάνει το δικαίωμα σε αυτό. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον τακτικό νικητή μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 περί ώρα 17:00 ή δεν αποδεχθεί το έπαθλο, θα κληθεί με τους ίδιους ως άνω τρόπους  ο αναπληρωματικός νικητής μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 μέχρι ώρα 17:00.

Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΈΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ θα επικοινωνήσουν με τον νικητή (τακτικός ή οι αναπληρωματικός) για την παράδοση του επάθλου. Ο νικητής (τακτικός ή ο αναπληρωματικός) χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο, είτε εάν δεν δηλώσει στις ως άνω τασσόμενες προθεσμίες ότι αποδέχεται το έπαθλο είτε αφού δηλώσει ότι το αποδέχεται δεν προσέλθει να το παραλάβει από τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΈΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ εντός προθεσμίας τριών (3) μηνών από την κατά τα ανωτέρω επικοινωνία και δήλωση περί αποδοχής του. Εφόσον τελικά δεν βρεθεί ούτε αναπληρωματικός νικητής, οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ έχουν την διακριτική ευχέρεια διάθεσης του επάθλου κατά την κρίση τους.

6. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δε φέρουν καμία ευθύνη αποζημίωσης ή παροχής οποιουδήποτε  άλλου δώρου σε οποιονδήποτε από τους νικητές σε περίπτωση που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία ή για λόγους που αφορούν τον ίδιο δεν μπορέσει ο νικητής να χρησιμοποιήσει το έπαθλο (ολικά ή μερικά), ή να το παραλάβει ως ορίζεται ανωτέρω. Μετά την αποδοχή του επάθλου από τον νικητή, κάθε υποχρέωση των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ παύει να υφίσταται.

Υπεύθυνη για το έπαθλο είναι η Χορηγός και μόνον σ΄αυτήν θα μπορεί να απευθύνεται / διαμαρτύρεται ο  νικητής για οτιδήποτε αφορά το έπαθλο. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν αθέτηση εκπλήρωσης ή πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων της Χορηγού στο πλαίσιο πραγματοποίησης του παρόντος Διαγωνισμού. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δεν ευθύνονται σε περίπτωση μη χορήγησης του επάθλου στο νικητή ή τροποποίησης του επάθλου ή/και για οποιονδήποτε λόγο και εν γένει οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δεν έχουν καμία ευθύνη, προς οποιονδήποτε νικητή, αναπληρωματικό ή τρίτο, για οποιαδήποτε  ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σ’ αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Διαγωνισμό, ή/και για το έπαθλο του Διαγωνισμού, ή/και για οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετιζόμενη με τον παρόντα Διαγωνισμό και το προσφερόμενο έπαθλο.  

7. Ρητά διευκρινίζεται ότι το ως άνω  έπαθλο παρέχεται ένεκα προκηρύξεως και κατά κανέναν τρόπο ένεκα άλλης αιτίας, ιδίως όχι ένεκα δωρεάς. Το έπαθλο, όσον αφορά στο είδος του, είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο και αποκλείεται  ανταλλαγή με άλλη παροχή ή εξαργύρωσή του. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού και της παράδοσης  του επάθλου κάθε υποχρέωση των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ παύει να υφίσταται.  

8. Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή του ιδίου προσώπου με αποστολή περισσότερων από μία συμμετοχές. Αν αποσταλούν περισσότερες από μία συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο, οι επόμενες της πρώτης συμμετοχής του θα ακυρώνονται και δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

9. Ο νικητής σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και μετά την ανακήρυξή του, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους έως την αποστολή του επάθλου: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, αποδειχθεί ότι δεν έχει αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι περιλαμβάνεται στις ανωτέρω (υπό όρο 1) κατηγορίες προσώπων που δεν δικαιούνται vα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό (γ) σε περίπτωση κατά την οποία αποδειχθεί ότι τα στοιχεία ταυτότητας του νικητή δεν είναι αυτά τα οποία έχει δηλώσει αρχικώς.

10. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ενός νικητή για λόγους που αναφέρονται ανωτέρω,  το δικαίωμά του στο έπαθλο χάνεται οριστικά και θα καλείται αναπληρωματικός νικητής.

11. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό συλλέγονται τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:  ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλικία και email, τα οποία έχουν καταχωρηθεί κατά τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. 

Τα δεδομένα συλλέγονται και τυγχάνουν επεξεργασίας από τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, η οποία ενεργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων, με σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών, την ανακοίνωση των ονομάτων τους στην ιστοσελίδα, την εν γένει δημοσιότητα και προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, την επικοινωνία και ενημέρωση των νικητών αναφορικά με την ανάδειξή τους ως νικητές και την απόδοση του επάθλου, βάσει του εννόμου συμφέροντος των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δεν θα επεξεργαστούν τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων για άλλους σκοπούς πέραν από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω. Σε περίπτωση που οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για άλλους σκοπούς, θα το κάνουν μόνον αφού ενημερώσουν τον κάθε συμμετέχοντα σχετικά και λάβουν τη σαφή και ρητή συγκατάθεσή του. 

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, των συμμετεχόντων/νικητών του Διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία ή σε περίπτωση που έχουν δώσει τη ρητή συγκατάθεσή τους για χρήση των δεδομένων για άλλους σκοπούς. Ειδικότερα σε περίπτωση που υφίσταται διαφορά ή καταγγελία αναφορικά με το Διαγωνισμό, τα δεδομένα δύναται να διατηρούνται μέχρι την οριστική επίλυση της διαφοράς. Μετά το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος τα δεδομένα θα καταστρέφονται με τρόπο που να μην είναι τεχνικά εφικτή η ανάκτησή τους και θα διαγράφονται. 

12. Για τη διοργάνωση και υποστήριξη του Διαγωνισμού, οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ επεξεργάζονται τα δεδομένα εντός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε). και δεν αποκαλύπτουν, δεν επεξεργάζονται και δεν δημοσιοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η κοινοποίηση/διαβίβαση τους επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

13. Οι συμμετέχοντες έχουν τα εξής δικαιώματα αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων: 

• Πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας ανακριβών δεδομένων που τους αφορούν,

• Διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την προωθητική ενέργεια,

•  Περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων τους,

• Φορητότητα των δεδομένων τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμά τους να λάβουν τα δεδομένα τους σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας,

• Εναντίωση στην επεξεργασία, τα οποία μπορούν να ασκήσουν αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα «Άσκηση δικαιωμάτων προσωπικών δεδομένων αναφορικά με το Διαγωνισμό «Διαγωνισμός kathimerini.gr – CORUM Admiral’s Cup GMT 44». 

• Επιπλέον, σε περίπτωση που το αίτημα άσκησης δικαιώματος τους δεν απαντηθεί εντός προθεσμίας ενός μηνός – με υπό προϋποθέσεις παράταση δύο μηνών-  ή το ζήτημα τους δεν επιλυθεί οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr

Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ λαμβάνουν κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

14. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δικαιούνται να ανακαλέσουν εν όλω ή εν μέρει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσουν τους παρόντες όρους, οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο ενημερώνοντας σχετικά μέσω του site καθώς και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δεν αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια ανάκληση ή τροποποίηση.

15. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΏΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ή της Χορηγού ή στο site.

16. Η συμμετοχή στην παρούσα ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και  λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, οι ΚΑΘΗΜΕΡΕΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δεν ευθύνονται για οιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων εκ των άνω αιτιών. Οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δε φέρουν ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση ανωτέρας βίας, ή τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια της σύνδεσης οποιουδήποτε συμμετέχοντος στο Διαγωνισμό ή/και τυχόν βλάβης στην άνω ιστοσελίδα που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή (προσωρινή ή μόνιμη) του Διαγωνισμού καθώς και εάν τα τηρούμενα αρχεία καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς είτε λόγω απρόβλεπτης βλάβης του εξοπλισμού της, είτε λόγω βλάβης ή αδυναμίας των τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή του τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού (π.χ. μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, μη αποστολή ή αποδοχή γραπτών μηνυμάτων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο κλπ.) και απαλλάσσεται  αζήμια των υποχρεώσεών της από το Διαγωνισμό.

17. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ παράνομη ή καταχρηστική (χωρίς να φέρει αυτή το βάρος της απόδειξης), τότε οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ θα έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και αφού έχει ανακηρυχθεί νικητής πάντοτε όμως πριν  την παραλαβή του επάθλου.

18. Σε περίπτωση διαφωνίας, διένεξης ή αμφισβήτησης από συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό σχετικά με την ερμηνεία ή ορθή εφαρμογή όρου τινός του Διαγωνισμού, ο συμμετέχων θα απευθύνεται, πριν οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, στις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΈΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ο οποίος θα καταβάλει προσπάθεια συμβιβαστικής, φιλικής επιλύσεως της διαφοράς. Σε περίπτωση αποτυχίας της προσπάθειας αυτής, ο συμμετέχων θα έχει το δικαίωμα προσφυγής στα ελληνικά δικαστήρια, όπως ορίζεται παρακάτω.

19. Κάθε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία που δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου και απορρέει από την παρούσα προκήρυξη ή σχετίζεται με αυτή θα επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Αθήνας (αποκλειόμενης οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας, ακόμη και συντρέχουσας) σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή