To TUDOR Black Bay P01 στην Ελλάδα

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρία Ora Kessaris, εξουσιοδοτημένος διανομέας για την Ελβετική ωρολογοποιία TUDOR στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της πρόσφατης βράβευσης του μοντέλου της TUDOR Black Bay P01 στο Grand Prix Ωρολογοποιίας της Γενεύης, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό Pop Up Shop στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην ελληνική αγορά.

To TUDOR Black Bay P01 στην Ελλάδα-1
(Panoulis Photography)

Το TUDOR Pop Up λειτούργησε αποκλειστικά για 10 ημέρες τον περασμένο Δεκέμβριο και στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας και σημαντικοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά τη νέα «ναυαρχίδα» της εταιρείας αλλά και όλα τα νέα μοντέλα της, μεταξύ των οποίων και το περίφημο Black Bay Chrono Dark, η νέα limited-edition εκδοχή του χρονογράφου Black Bay, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τη συνεργασία της TUDOR με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2019 ™ και την εθνική ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, γνωστή παγκοσμίως με το προσωνύμιο “All Blacks”.

To TUDOR Black Bay P01 στην Ελλάδα-2
Ο κ. Κώστας Καίσαρης στα εγκαίνια του Tudor Pop Up Shop στο Golden Hall (Panoulis Photography)

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της Moet & Chandon με τις υπέροχες σαμπάνιες της, καθώς επίσης και της εταιρείας Greek Luxury Products και του κ.Γιάννη Στασινόπουλου.

To TUDOR Black Bay P01 στην Ελλάδα-3

Το TUDOR Black Bay P01 βραβεύτηκε στην κατηγορία "Challenge" του Grand Prix Ωρολογοποιίας στη Γενεύη τον Νοέμβριο του 2019. Είναι το 5ο βραβείο που απονέμεται στην TUDOR, στα 7 χρόνια που λαμβάνει μέρος στον θεσμό ,που θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 2001. Το 1967 η TUDOR και το Αμερικανικό Ναυτικό συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα Project Commando για τη δημιουργία ενός καταδυτικού μοντέλου, του P01, που πληρούσε τις προδιαγραφές του Αμερικανικού Ναυτικού, χωρίς όμως να βγει στην παραγωγή από την TUDOR.

Το φετινό νέο μοντέλο Black Bay P01 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση της Βασιλείας τον περασμένο Μάρτιο, είναι ο απόγονος του πρωτότυπου εκείνου καταδυτικού ρολογιού της TUDOR. Το σύγχρονο μοντέλο έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως την 12ωρη περιστρεφόμενη στεφάνη από ατσάλι και τους ογκώδεις συνδέσμους που προεκτείνουν την κάσα. Ειδικά ο άνω σύνδεσμος ξεκλειδώνει και ανοίγει σαν καπάκι, ώστε κατά την διάρκεια της κατάδυσης ο δύτης να μπορεί να περιστρέφει με ασφάλεια τη στεφάνη.

Διαθέτει κάσα από ατσάλι διαμέτρου 42mm, τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5612 που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα. Διατίθεται με υβριδικό δερμάτινο λουράκι.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tudor εδώ.

www.kessaris.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή