Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι

Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη LVMH Watch Week Dubai 2020 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Bvlgari Resort Dubai, το τριήμερο από τις 13 ως τις 15 Ιανουαρίου. Οι τέσσερις μεγάλες ωρολογοποιίες του ομίλου LVMH, Bulgari, Hublot, TAG Heuer και Zenith, παρουσίασαν τα πρώτα τους μοντέλα για το 2020, επιδεικνύοντας τη δημιουργικότητα, το πνεύμα καινοτομίας και τον ισχυρό τους χαρακτήρα. Παραδοσιακά, τέτοια εποχή οι μάρκες αυτές εξέθεταν στη Γενεύη, το ίδιο διάστημα που πραγματοποιείτο το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας SIHH. Βέβαια με την αλλαγή ημερομηνίας του Σαλονιού, το οποίο μεταφέρθηκε στα τέλη Απριλίου ώστε να συμβαδίζει με την έκθεση της Βασιλείας, ο όμιλος LVMΗ αποφάσισε να διοργανώσει το λανσάρισμα των νέων του συλλογών εκτός Ελβετίας, στο Ντουμπάι.

Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι-1

Πλήθος δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο παρευρέθηκε στην εναρκτήρια συνέντευξη τύπου, στους κήπους του Bvlgari Hotel Yacht Club. Οικοδεσπότες ήταν οι ισχυροί άνδρες των τεσσάρων μαρκών: ο Stéphane Bianchi, διευθύνων σύμβουλος του Τομέα Ωρολογοποιίας της LVMH και διευθύνων σύμβουλος της TAG Heuer, ο Jean-Christophe Babin, διευθύνων σύμβουλος της Bulgari, ο Ricardo Guadalupe, διευθύνων σύμβουλος της Hublot, και ο Julien Tornare, διευθύνων σύμβουλος της Zenith.

Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι-2
Ricardo Guadalupe, Stéphane Bianchi, Jean-Christophe Babin, Julien Tornare

 

Ακολουθεί μία μικρή γεύση από τα νέα μοντέλα που παρουσίασαν οι τέσσερις μάρκες στο Ντουμπάι…

Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι-3
BULGARI Serpenti Seduttori Tourbillon

 

Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι-4
HUBLOT Big Bang Integral Titanium

 

Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι-5 

TAG HEUER Carrera 160 Years Silver Limited Edition

 

Η πρώτη έκθεση του ομίλου LVMH στο Ντουμπάι-6 

ZENITH Defy 21 Carl Cox Limited Edition

 

Ο όμιλος LVMH βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου της πολυτέλειας. Ιδρύθηκε το 1987 και απαρτίζεται από 75 σπουδαίους οίκους που δημιουργούν προϊόντα υψηλής ποιότητας. Το 2018 ο όμιλος LVMH αναφέρει πωλήσεις ύψους 46,8 δις. ευρώ, απασχολεί 156.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και διαθέτει ένα δίκτυο λιανικής πώλησης με τουλάχιστον 4.590 καταστήματα παγκοσμίως.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή