Νέα συλλογή SWATCH x 007

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλος ο κόσμος αναμένει με περιέργεια και ενθουσιασμό την επόμενη –25η κατά σειρά– ταινία James Bond. Το No Time To Die βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο (στις 2 Απριλίου κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και από τις 10 Απριλίου θα αρχίσει να προβάλλεται σε όλο τον κόσμο και οι προσδοκίες είναι όπως πάντα υψηλές. Και μπορεί ο πράκτορας 007, που θα τον υποδυθεί για τελευταία φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ, να έχει παραδοσιακά στον καρπό του ένα ρολόι Omega, η Swatch όμως, ως αδελφή εταιρεία (αφού και οι δύο ανήκουν στον όμιλο Swatch), έχει κι αυτή σημαντική παρουσία στην νέα ταινία. Οι φίλοι και οι φανατικοί συλλέκτες της Swatch γνωρίζουν ότι και παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει ανάλογες συλλεκτικές σειρές με θέμα τον 007. Δύο μήνες πριν από την επίσημη πρεμιέρα, κυκλοφορούν έξι ειδικές εκδόσεις Swatch x 007 με θέμα τον διασημότερο πράκτορα όλων των εποχών.

Νέα συλλογή SWATCH x 007-1

Πηγή έμπνευσης για τα έξι αυτά μοντέλα υπήρξαν οι πρωτότυπες αφίσες και οι τίτλοι ισάριθμων ταινιών James Bond που άφησαν εποχή: Dr. No (1962), On Her Majesty’s Secret Service (1969), Moonraker (1979), Licence To Kill (1989), The World Is Not Enough (1999) και Casino Royale (2006).

Νέα συλλογή SWATCH x 007-2
Νέα συλλογή SWATCH x 007-3

H νέα capsule συλλογή κυκλοφορεί στις μπουτίκ και στα corners της Swatch στα τέλη Φεβρουαρίου. Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε ειδικές κασετίνες σε σχήμα κλασικής old school βιντεοκασέτας! 

Νέα συλλογή SWATCH x 007-4

Εκτός από αυτά τα έξι ρολόγια, η Swatch πρόκειται να βγάλει στην αγορά και ακόμη μία συλλεκτική έκδοση 007, ενός ρολογιού που φοράει στην ταινία ο συμπαθέστατος χαρακτήρας Q. Το ρολόι αυτό σχεδιάστηκε από τη Swatch και την ενδυματολόγο της ταινίας No Time To Die, Suttirat Anne Larlarb, αποκλειστικά για τον Q, τον αγαπημένο ήρωα που δημιουργεί όλα τα gadgets του Bond, από τις συσκευές εντοπισμού μέχρι τα μυστικά του όπλα. Το συλλεκτικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της ταινίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Swatch εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή