Κλείνει η Manufacture HUBLOT

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με όλα τα κοσμοϊστορικά που συμβαίνουν σε όλον τον πλανήτη η είδηση αυτή μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ωρολογοποιίας HUBLOT, η ελβετική εταιρεία αποφάσισε σήμερα, 7 Μαρτίου 2020, την αναστολή της λειτουργίας της manufacture λόγω κορωνοϊού. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Διανύουμε μία περίοδο κρίσης άνευ προηγουμένου στην πρόσφατη ιστορία, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, η Ελβετική Κυβέρνηση, εξήγγειλε εχθές ακόμη αυστηρότερα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, και ιδίως αυστηρούς περιορισμούς στις μετακινήσεις από σήμερα. Αυτή η απόφαση μας υποχρεώνει να προσαρμοστούμε στην τρέχουσα κατάσταση, έχοντας έναν σταθερό στόχο: την προστασία των υπαλλήλων μας και των οικογενειών τους. Για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να προστατεύσουμε το προσωπικό μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και πέρα από τις συστάσεις της κυβέρνησης και να κλείσουμε το εργοστάσιο παραγωγής μας προς το παρόν. Αυτό είναι ένα προσωρινό μέτρο, το οποίο θα ισχύει μέχρι νεωτέρας.

Ευελπιστούμε ότι αυτή η απόφαση θα συμβάλλει στην ανάγκη περιορισμού των μετακινήσεων, όπως ζητήθηκε από τις αρχές, με στόχο την επιβράδυνση εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία όλων των πολιτών.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση.»

Κλείνει η Manufacture HUBLOT-1

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή