LONGINES Hydroconquest Green

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πράσινο είναι αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό χρώμα της τελευταίας διετίας. Ξεκίνησε ως τάση από λίγες εταιρείες, και έφτασε να αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή, μετά από το μπλε, βεβαίως. Κυρίως σε σπορ μοντέλα, με μιλιτέρ αισθητική, ενίοτε σε συνδυασμό με τον επίσης δημοφιλή ορείχαλκο ως μέταλλο της κάσας, το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του αποδεικνύεται ο πρωταγωνιστής του 2019 και τώρα του 2020. Μία πολύ ωραία απόχρωση της ελιάς επέλεξε η Longines για να ντύσει την πιο φρέσκια εκδοχή του καταδυτικού της μοντέλου Hydroconquest. Έτσι, δίπλα στα ήδη αγαπημένα μπλε, γκρι και μαύρα, η ελβετική εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα νέα μοντέλα από ανοξείδωτο ατσάλι με κυρίαρχο χρώμα το πράσινο.

LONGINES Hydroconquest Green-1

Υπάρχουν δύο επιλογές ως προς τη διάμετρο της κάσας: στα 41 mm ή στα 43 mm. Συνδυάζονται με ματ χακί καντράν και στεφάνη με επιφανειακό δακτύλιο από ομοιόχρωμο κεραμικό.

LONGINES Hydroconquest Green-2

Επειδή πρόκειται για καθαρόαιμα μοντέλα καταδύσεων, ικανά να αντέχουν σε πιέσεις 30 bar (300 μέτρα βάθος), διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται ακρίβεια και ασφάλεια στον κάτοχό του. Έτσι, η στεφάνη είναι περιστρεφόμενη προς μία μόνο κατεύθυνση, η κορώνα και η πλάτη της κάσας είναι βιδωτά, και οι δείκτες και οι ενδείξεις των ωρών είναι εξαιρετικά ευδιάκριτοι ακόμη και στο σκοτάδι χάρη στην επίστρωσή τους με φωτοβόλο Super-LumiNova.

LONGINES Hydroconquest Green-3

Ο μηχανισμός που επέλεξε η Longines για τα νέα Hydroconquest Green είναι ο αυτόματος Calibre L888.3. Βασίζεται στον ETA A31.L01, «χτυπά» με 25.200 ταλαντώσεις την ώρα και προσφέρει 64 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

LONGINES Hydroconquest Green-4

Μπορείτε να επιλέξετε είτε το ατσάλινο μπρασελέ τριών συνδέσμων είτε το ανάγλυφο λουράκι από καουτσούκ στην ίδια απόχρωση με το καντράν και τη στεφάνη. Θα τα βρείτε σε όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Προτεινόμενη λιανική τιμή: 1.420 €

Δείτε και το σχετικό video…

 

Δείτε όλη τη συλλογή Hydroconquest στο θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή