TISSOT SuperSport Chrono

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έναν χρονογράφο παντός καιρού και διάθεσης, για τους εραστές του αθλητικού τρόπου ζωής, μας προτείνει η ελβετική Tissot. Η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από το rugby, αυτό το τόσο αρρενωπό και δυναμικό άθλημα με το οποίο η Tissot μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία: τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο, τη σωματική ρώμη, το θάρρος, την άμιλλα και το fair play και βεβαίως το απαράμιλλο στιλ. Η συλλογή SuperSport Chrono συμβολίζει τον αδιαπραγμάτευτο δεσμό που έχει χτίσει η Tissot με το rugby, από το 1853. Σήμερα η ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας είναι επίσημος εταίρος του Γαλλικού πρωταθλήματος rugby Top 14, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Six Nations και του EPCR (European Professional Club Rugby), που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό επαγγελματικό πρωτάθλημα. Και τα μοντέλα της συλλογής Tissot SuperSport Chrono σχεδιάστηκαν με γνώμονα τους αθλητές που συμμετέχουν σε αυτές τις διοργανώσεις.  

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες εκδοχές των χρονογράφων Tissot SuperSport για να διαλέξετε. Η κάσα τους είναι επιβλητική στον καρπό, με διάμετρο 45.5 mm και σφραγίζει με ένα αντι-χαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού. Είναι κατασκευασμένη από σατινέ ανοξείδωτο ατσάλι, είτε στο φυσικό ασημί του χρώμα είτε με επίστρωση PVD σε μαύρο ή ροζ χρυσό χρώμα.

TISSOT SuperSport Chrono-1

Την σπορτίφ αισθητική των ρολογιών ενισχύει η ταχυμετρική κλίμακα που καλύπτει την στεφάνη, τα εύχρηστα μπουτόν του χρονογράφου και η ευμεγέθης κορώνα που είναι εξαιρετικά εύκολη στο χειρισμό της και προστατεύεται από δύο προεξοχές της κάσας.

TISSOT SuperSport Chrono-2

Στο καντράν υπάρχουν 12 παραλληλόγραμμες και εξαιρετικά ευανάγνωστες ενδείξεις των ωρών, επιστρωμένες με φωτοβόλο Super-LumiNova®. Φωσφορίζοντες είναι και οι δύο μεγάλοι κεντρικοί σπαθοειδείς δείκτες ενώ οι ντελικάτοι δείκτες του χρονογράφου είναι –αναλόγως του μοντέλου– σε κόκκινο, γκρι ή ροζ χρυσό χρώμα, ώστε να ξεχωρίζουν. Οι μετρητές παρατάσσονται ως εξής: Τα δέκατα του δευτερολέπτου στο 2, τα 30 λεπτά στο 10 ενώ στο 6 τρέχουν τα μικρά δευτερόλεπτα. Στο 6 προβάλλει η ημερομηνία. Στο εσωτερικό λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια ένας quartz μηχανισμός χρονογράφου της ελβετικής ETA, εταιρείας γνωστής για την ποιότητα και την αξιοπιστία των μηχανισμών της.

TISSOT SuperSport Chrono-3

Όλα τα μοντέλα Tissot SuperSport Chrono είναι αδιάβροχα μέχρι 100 μέτρα και συνδυάζονται με καφέ ή μαύρο λουράκι από λείο δέρμα με ανοιχτόχρωμες ραφές. Οι τιμές τους ξεκινούν από 395 € και φθάνουν μέχρι τα 460 € για τις εκδόσεις με επίστρωση PVD.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή