H OMEGA μας βάζει τα γυαλιά!

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φίλοι της Omega γνωρίζουν ότι, εκτός από εξαιρετικά δείγματα ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας, η ελβετική εταιρεία δημιουργεί και πολυτελή γυαλιά ηλίου. Με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα και εμμονή για την τελειότητα που επιδεικνύει στον τομέα της ωρολογοποιίας, αρετές που την τοποθετούν ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, αλλά και έχοντας επιλέξει να συνεργαστεί με μία καταξιωμένη εταιρεία στον τομέα των οπτικών ειδών, την Ιταλική Marcolin Eyewear, η Omega έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και στο πεδίο αυτό. Πρόσφατα παρουσίασε τη νέα γκάμα γυαλιών για άνδρες και γυναίκες που ετοίμασε για τη φετινή χρονιά.

H OMEGA μας βάζει τα γυαλιά!-1
H OMEGA μας βάζει τα γυαλιά!-2

Η ελβετική ακρίβεια εναρμονίζεται με την ιταλική φινέτσα και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Όλα τα μοντέλα των γυαλιών έχουν σχεδιαστικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα ρολόγια της Omega. Οι φίλοι της μάρκας θα μπορέσουν σίγουρα να διακρίνουν τόσο στα υλικά των σκελετών όσο και στις λεπτομέρειες των γυαλιών στοιχεία από τις κορώνες και τις στεφάνες των ρολογιών, ένα αρμονικό ταίριασμα ανάμεσα στα γυαλιά ηλίου και τα ρολόγια που φορούν.

H OMEGA μας βάζει τα γυαλιά!-3
H OMEGA μας βάζει τα γυαλιά!-4

Με την αυξανόμενη επιτυχία της συλλογής γυαλιών ηλίου της μάρκας, η Omega διεύρυνε τη διανομή της στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας Marcolin Eyewear ενώ ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στη Boutique Omega και μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου.

H OMEGA μας βάζει τα γυαλιά!-5

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.:210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή