HUBLOT Big Bang Sang Bleu II Blue

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα έργο τέχνης στον καρπό. Σαν γλυπτό, ο νέος αυτός χρονογράφος είναι καρπός της σταθερής συνεργασίας της Hublot με τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη της δερματοστιξίας, Maxime Plescia-Büchi. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η συναρπαστική αρχιτεκτονική του, ο όγκος και η γεωμετρία του. Οι δείκτες του έχουν τη μορφή περίτεχνου γεωμετρικού πλέγματος, όπως ακριβώς τα tattoo του διάσημου δημιουργού. Ο Big Bang Sang Bleu II είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2019, στην έκθεση της Βασιλείας, και τώρα επανέρχεται δριμύτερος σε νέες συλλεκτικές εκδόσεις, με κυρίαρχο χρώμα το μπλε, ακριβώς όπως το μελάνι που χρησιμοποιεί ο ιδρυτής του στούντιο τατουάζ Sang Bleu.

HUBLOT Big Bang Sang Bleu II Blue-1

Κυκλοφορεί σε δύο εξίσου ωραίες εκδοχές από τιτάνιο ή King Gold, με ή χωρίς διαμάντια. Η κάσα του έχει «χορταστική» διάμετρο 45 mm, πάχος 16,5 mm και είναι στεγανή μέχρι 100 μέτρα βάθος.

HUBLOT Big Bang Sang Bleu II Blue-2

Και στις δύο εκδόσεις το μπλε χρώμα εμφανίζεται στα καντράν και τα λουράκια, αναδεικνύοντας ένα σύνθετο πλέγμα από γεωμετρικές γραμμές, οι οποίες διατρέχουν τους δείκτες, την στεφάνη και την κάσα. Στο εσωτερικό κρύβεται ένας manufacture μηχανισμός χρονογράφου Unico, ο αυτόματος HUB1240, ο οποίος προσφέρει 72 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

HUBLOT Big Bang Sang Bleu II Blue-3

«Το έργο του Maxime Plescia-Büchi αποκτά μία πλήρως συμβολική σημασία σε αυτό το ρολόι, οι νέες εκδόσεις του οποίου είναι στα χρώματα του Sang Bleu. Αυτή η αντιμετάθεση της γεωμετρικής τέχνης του, σχεδόν αρχιτεκτονικής στη δομή της, σε ένα ρολόι, απηχεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τέχνη του Fusion», δηλαδή την τέχνη μείξης παράταιρων υλικών, που πρεσβεύει η Hublot. Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Hublot, Ricardo Guadalupe, συλλέκτης έργων τέχνης και φανατικός οπαδός του Büchi, αποδεικνύει ότι αυτή η συνεργασία δεν είναι ούτε τυχαία ούτε προσωρινή.

HUBLOT Big Bang Sang Bleu II Blue-4

Και επειδή τα έργα τέχνης δεν είναι για όλους, ο χρονογράφος Big Bang Sang Bleu II Blue κυκλοφορεί σε μόλις 200 περιορισμένα αντίτυπα από τιτάνιο και 100 αντίτυπα από King Gold. Όσο για τις τιμές τους, υπολογίστε γύρω στις 25.000 € για το πρώτο και γύρω στις 46.500 € για το δεύτερο.

Δείτε το ρολόι «ζωντανά» στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα εδώ.

Hublot Boutique Athens (τηλ.: 210-3317540)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή