H OMEGA μας προσκαλεί να δούμε την ταινία Planet Ocean

H OMEGA μας προσκαλεί να δούμε την ταινία Planet Ocean

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η παγκόσμια ημέρα των ωκεανών να πέρασε (ήταν τη Δευτέρα 8 Ιουνίου), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς και να προσπαθεί για τη διάσωσή τους όλες τις ημέρες του χρόνου. Ως γνωστόν οι οικολογικές ανησυχίες της Omega είναι πολλές και μία από τις δράσεις της ελβετικής εταιρείας με αφορμή παγκόσμια ημέρα των ωκεανών είναι η συνεργασία της με το Ίδρυμα GoodPlanet. Από τη συνεργασία αυτή έχουν προκύψει δύο οικολογικά projects για την ανάπλαση και την προστασία των ακτών της Ινδονησίας ενώ έχουν γυριστεί και εξαιρετικά ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, τα οποία ήταν συμπαραγωγές της Omega και του GoodPlanet Foundation. Ένα από αυτά είναι το περίφημο φιλμ Planet Ocean, το οποίο, όπως σωστά συμπεράνατε, έχει το όνομα του γνωστού καταδυτικού μοντέλου Seamaster της Omega.

H OMEGA μας προσκαλεί να δούμε την ταινία Planet Ocean-1

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τους Yann Arthus-Bertrand και Michael Pitiot, μας δείχνει την εκπληκτική ποικιλομορφία της θαλάσσιας ζωής με συγκλονιστικές υποβρύχιες κι εναέριες κινηματογραφικές λήψεις και μας μεταφέρει το μήνυμα πώς όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της υγείας των ωκεανών. 10 καμεραμέν και 13 υποβρύχιοι καμεραμέν ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο προκειμένου να αποτυπώσουν την απαράμιλλη ομορφιά επάνω και κάτω από την επιφάνεια των ωκεανών του πλανήτη.

H OMEGA μας προσκαλεί να δούμε την ταινία Planet Ocean-2

Η ταινία Planet Ocean έχει πάρει πολλά βραβεία: Καλύτερης Κινηματογραφίας στο Φεστιβάλ Blue Ocean καθώς και Βραβεία Κοινού στο Πράσινο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βρετανίας και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μοντερέι Μπέι. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να το παρακολουθήσετε.

H ταινία είναι διαθέσιμη σε όλους, με την ελπίδα όλοι να βοηθήσουν στην προστασία των ωκεανών…

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega, εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή