TAG HEUER Connected Summer Editions 2020

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το λανσάρισμα των μοντέλων Connected τρίτης γενιάς (δείτε το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ), η TAG HEUER επανέρχεται δριμύτερη, με νέα σχέδια, ενδιαφέρουσες επιλογές σε καντράν και ζωηρόχρωμα λουράκια. Μεταξύ αυτών, η γκάμα των κομψών smartwatches εμπλουτίστηκε με τρία νέα μοντέλα: δύο από ανοξείδωτο ατσάλι, με στεφάνη από μπλε κεραμικό, συνδυασμένα είτε με ατσάλινο μπρασελέ είτε με σπορ μπλε λουράκι από καουτσούκ, και ένα με πανάλαφρη κάσα από τιτάνιο στο χρώμα της άμμου συνδυασμένο με λουράκι από μαύρο καουτσούκ.

TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-1

Τα νέα ρολόγια έχουν ευμεγέθη κάσα διαμέτρου 45 χιλιοστών για επιβλητική παρουσία στον καρπό, είτε επιλέξει κάποιος τους κλασικούς χρωματισμούς στα λουράκια, είτε προτιμήσει κάποιο από τα καινούργια, ζωηρόχρωμα λουράκια σε φωτεινό πράσινο και κίτρινο, δίπλα στα ήδη υπάρχοντα πορτοκαλί, κόκκινα ή χακί. Η αντικατάστασή τους γίνεται στη στιγμή χάρη στο ειδικό σύστημα εύκολης αλλαγής του λουριού ή του μπρασελέ.

TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-2

Έτσι, ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας, μπορείτε να έχετε πολλά διαφορετικά στιλ: από ένα ρολόι που μοιάζει με μηχανικό, ταιριαστό σε επιχειρηματικό περιβάλλον ή κάποια επίσημη εκδήλωση, μέχρι ένα σπορ ρολόι με λουράκι από καουτσούκ για την παραλία ή το γήπεδο του γκολφ.

TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-3

Το smartwatch μπορεί να εξατομικευθεί ακόμη περισσότερο χάρη σε μια ποικιλία από ψηφιακά φωτεινά καντράν, που μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα ρολόγια Connected. Ξεχωρίζει το σχέδιο Helios. Με διάταξη ανάλογη των μηχανικών χρονογράφων της TAG Heuer, το καντράν αυτό είναι εμπνευσμένο από τον θεό Ήλιο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Βγαίνει σε τέσσερις χρωματισμούς: βαθύ μπλε, πράσινο της μέντας, κόκκινο του κερασιού και σκούρο θερινής νυκτός.

TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-4

Στους τρεις μετρητές του χρονογράφου μπορείτε να επιλέξετε ψηφιακές λειτουργίες που σχετίζονται με τον ήλιο: απεικόνιση της ώρας ανατολής και δύσης (στο 9), δεκάωρη μετεωρολογική πρόβλεψη ή δεύτερη ώρα (στο 3), ενώ στο 6 υπάρχει η ημερομηνία και μία διακριτική ένδειξη power reserve.

TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-5

Ως η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία connected ρολογιών πολυτελείας, τα νέα TAG Heuer Connected 2020 προσφέρουν υπηρεσίες βασισμένες στο λειτουργικό σύστημα Wear OS της Google, καθώς και ολοκληρωμένα αθλητικά δεδομένα χάρη στην νέα εφαρμογή TAG Heuer Sports, με λεπτομερή παρακολούθηση αθλημάτων όπως το γκολφ, το τρέξιμο, η ποδηλασία, το περπάτημα και η γυμναστική, χάρη στα ενσωματωμένα GPS και παλμογράφο, καθώς και σε άλλους αισθητήρες που διαθέτει (πυξίδα, κοντέρ, γυροσκόπιο, NFC, μικρόφωνο). Προσφέρουν επίσης υπηρεσίες όπως το Google Assistant και το Google Translate με χρήση του μικροφώνου, ειδοποιήσεις e-mail και μηνυμάτων, Google Play, μουσική, ατζέντα, καιρό, χάρτες κ.ά.

TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-6

H οθόνη αφής OLED, για λόγους εξοικονόμησης της μπαταρίας, έχει τη δυνατότητα να μεταβαίνει από κατάσταση active σε λειτουργία ambient, δείχνοντας όμως πάντοτε την ώρα, ενώ, χάρη στην ολοκαίνουρια εφαρμογή mobile companion της TAG Heuer, η πλοήγηση έχει βελτιστοποιηθεί και η χρήση γίνεται πιο διαισθητικά και εύκολα, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις αθλητικές δραστηριότητες.

TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-7
TAG HEUER Connected Summer Editions 2020-8

Όσον αφορά τις τιμές τους, ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το ατσάλινο με κεραμική στεφάνη και λουράκι από καουτσούκ είναι στα 1.758 €, ενώ εάν συνδυαστεί με ατσάλινο μπασελέ η τιμή του είναι 1.965 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα, εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή