TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγο καιρό η TAG Heuer παρουσίασε δύο νέες εκδοχές του καταδυτικού της μοντέλου Aquaracer 43 mm Calibre 5 που πραγματικά εντυπωσίασαν. Σε μπλε ή καφέ χρώμα, τα νέα Αquaracer 43 mm Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic μπορούν να υπερηφανεύονται για την εισαγωγή δύο καινοτομιών στην «θαλασσινή» συλλογή της ελβετικής εταιρείας: η πρώτη αφορά την καταδυτική στεφάνη, η οποία περιστρέφεται προς μία κατεύθυνση και για πρώτη φορά στα χρονικά έχει εφέ ταρταρούγας. Η επιφάνειά της αποκτά αυτή τη μοναδική και πρωτόγνωρη εμφάνιση χάρη σε μία πρωτοποριακή τεχνική επεξεργασίας της ρητίνης.

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic-1

Η δεύτερη καινοτομία αφορά τα εξαιρετικής ποιότητας λουράκια από καουτσούκ, τα οποία έχουν εμφάνιση δέρματος αλιγάτορα και διαθέτουν ατσάλινο κούμπωμα με διπλά μπουτόν ασφαλείας.

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic-2

Και τα δύο νέα Aquaracer έχουν διάμετρο 43 mm, με κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι με σατινέ και γυαλισμένες επιφάνειες, βιδωτή κορώνα και είναι στεγανά μέχρι 300 μέτρα βάθος.

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic-3

Το μοντέλο με στεφάνη από ρητίνη με εφέ καφέ ταρταρούγας συνδυάζεται με μαύρο σατινέ καντράν με εφέ ηλιακών ακτίνων και καφέ λεπτομέρειες (η αιχμή του κεντρικού δευτερολεπτοδείκτη, η φράση Calibre 5 και τα τετραγωνάκια που σηματοδοτούν τα πεντάλεπτα στην περιφέρεια του καντράν) και μαύρο ελαστικό λουράκι.

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic-4

Το μοντέλο με την μπλε στεφάνη σε εφέ ταρταρούγας είναι συνδυασμένο με μπλε σατινέ καντράν με εφέ ηλιακών ακτίνων, λεπτομέρειες σε γαλάζιο, και μπλε ελαστικό λουράκι.

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic-5

Η πρόσοψη του ρολογιού προστατεύεται από ένα επίπεδο κρύσταλλο ζαφειριού με αντι-αντανακλαστική επεξεργασία και μεγεθυντικό φακό πάνω από την ένδειξη της ημερομηνίας στο 3. Η επίστρωση όλων των σημαντικών στοιχείων με λευκή Super-LumiNova (δείκτες, ενδείξεις ώρας και κουκκίδα στη στεφάνη) εξασφαλίζει απόλυτη ευκρίνεια στο σκοτάδι του βυθού. 

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic-6

Η πλάτη της κάσας είναι ατσάλινη, βιδωτή και φέρει χαραγμένη την εικόνα ενός καταδυτικού σκάφανδρο παλαιού τύπου. Στο εσωτερικό, ο μηχανισμός είναι ο γνώριμος αυτόματος Calibre 5, ο οποίος χτυπά με 28.800 ταλαντώσεις την ώρα και προσφέρει 38 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. 

TAG HEUER Aquaracer 43mmn Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic-7

Tα νέα TAG Heuer Aquaracer 43 mm Tortoise Shell Effect Calibre 5 Automatic κυκλοφορούν ήδη στην αγορά με ενδεικτική τιμή 2.550 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά της, εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή