Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Breitling ήταν μία από τις ελβετικές εταιρείες που συμμετείχαν στην ανοιχτή έκθεση Geneva Watch Days 2020 στα τέλη Αυγούστου και με αυτή την αφορμή παρουσίασε μία αξιόλογη συλλογή high-tech χρονογράφων, η οποία συνδυάζει την άψογη εμφάνιση και την εργονομική κατασκευή με τη μηχανική αξιοπιστία και την εξαιρετική τιμή. Στιβαρά αλλά και ελαφριά στον καρπό, τα νέα Endurance Pro της Breitling είναι η απόλυτη πρόταση για αθλητές υψηλών επιδόσεων και απαιτήσεων αλλά και για athleisure εμφανίσεις «κοινών θνητών». Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν πέρα από το εντυπωσιακό design και τα έντονα χρώματά τους; Οι καινοτόμες τεχνολογίες που κρύβουν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό τους. Κατ’ αρχάς διαθέτουν thermo-compensated μηχανισμό χρονογράφου SuperQuartz™, ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να είναι δέκα φορές ακριβέστερος από έναν κοινό quartz μηχανισμό. Ο Breitling Caliber 82 είναι πιστοποιημένο χρονόμετρο ακριβείας από το COSC, όπως άλλωστε όλα τα ρολόγια της ελβετικής μάρκας.

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-1

Φιλοξενείται σε κάσα διαμέτρου 44mm, η οποία είναι κατασκευασμένη από το αποκλειστικό υλικό Breitlight®, το οποίο διακρίνεται από τη στιβαρότητα αλλά και το πολύ μικρό βάρος του. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, είναι 3,3 φορές ελαφρύτερο από το τιτάνιο και 5,8 φορές ελαφρύτερο από το ατσάλι. To Breitlight®, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, έχει πολλά ακόμη εξαιρετικά γνωρίσματα: είναι αντιμαγνητικό, υποαλλεργικό, ανθεκτικό στη διάβρωση και στη σκληρή χρήση, δεν χαράζει και δεν επηρεάζεται από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Το αποκλειστικό αυτό υλικό της Breitling είναι 100% ελβετικής κατασκευής.  

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-2

Τα νέα Endurance Pro δημιουργήθηκαν ύστερα από τη συνεργασία της Breitling με τον Γερμανό πρωταθλητή του τριάθλου Jan Frodeno, ο οποίος είναι χρυσός Ολυμπιονίκης και πολλάκις νικητής των Ironman World Championships. Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα ανήκει στην ομάδα τριάθλου της Breitling, η οποία αποδεικνύει διαρκώς την αφοσίωσή της σε αθλήματα όπως η κολύμβηση, το τρέξιμο και η ποδηλασία.

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-3
Οι τρεις αθλητές της Breitling Triathlon Squad, Daniela Ryf, Jan Frodeno και Chris McCormack, με τους νέους χρονογράφους Endurance P Pro στον καρπό τους.

Σχεδιαστικά η σειρά Endurance Pro αντλεί έμπνευση από το μοντέλο Breitling Sprint, το οποίο κυκλοφορούσε τη δεκαετία του 1970 και διέθετε μάλιστα μετρητή παλμών. Για έναν αθλητή η μέτρηση των καρδιακών παλμών κατά διάρκεια της άθλησης είναι σημαντικό πράγμα. Αυτή τη λειτουργία προσφέρουν και τα νέα Endurance Pro, χάρη στην κλίμακα σφυγμομέτρησης που υπάρχει στην εσωτερική στεφάνη των ρολογιών. Η βασική τους στεφάνη περιστρέφεται αμφίδρομα και έχει τα βασικά σημεία της πυξίδας (N, S, E και W) χαραγμένα επάνω της, ό,τι πρέπει για χρήση σε outdoor δραστηριότητες.

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-4

Τα Breitling Endurance Pro κυκλοφορούν σε ωραία δυναμικά χρώματα: πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μπλε. Τα καντράν τους είναι μαύρα, με τρεις μετρητές, ευμεγέθεις αραβικούς αριθμούς στις ενδείξεις των ωρών και τους δύο βασικούς κεντρικούς δείκτες επενδυμένους με Super-LumiNova.

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-5
Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-6

Ο χρονογράφος έχει κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη με κόκκινη αιχμή και δύο μετρητές: 1/10ου του δευτερολέπτου, 30 λεπτών ενώ στο τρίτο βοηθητικό καντράν τρέχουν τα μικρά δευτερόλεπτα.

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-7

Οι χρονογράφοι Endurance Pro αγκαλιάζουν τον καρπό με ελαστικά λουράκια Diver Pro σε ίδιο χρώμα με εκείνο της εσωτερικής στεφάνης που φιλοξενεί τον μετρητή παλμών. Η Breitling όμως προσφέρει και μία δεύτερη επιλογή: λουράκια τύπου ΝΑΤΟ από ύφασμα Outerknown Econyl® (πωλούνται ξεχωριστά).

Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-8
Νέοι χρονογράφοι BREITLING Endurance Pro-9

Δείτε και το σχετικό video…

Όλα τα ρολόγια είναι στεγανά μέχρι 100 μέτρα βάθος και συνοδεύονται από διετή εγγύηση. Όσο για την τιμή τους είναι 3.020 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή