H HUBLOT επίσημος χρονομέτρης της Premier League

H HUBLOT επίσημος χρονομέτρης της Premier League

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελβετική Hublot ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει επίσημος χρονομέτρης της Premier League ξεκινώντας από τη σεζόν 2020/21. Φανατική λάτρης του ποδοσφαίρου, με ιστορική σχέση και ενεργό δράση με το δημοφιλές άθλημα, δεν μπορεί παρά να είναι ο τέλειος εταίρος για την Premier League, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και προπονητές του κόσμου και για εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες των 20 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα προβάλλονται σε 880 εκατομμύρια τηλεοπτικούς δέκτες, σε 188 από τις 193 χώρες που είναι αναγνωρισμένες από τον ΟΗΕ. Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία ερευνών Nielsen Sports, η Premier League συγκεντρώνει κοινό 3,2 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως, γεγονός που την καθιστά το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον πλανήτη.

H HUBLOT επίσημος χρονομέτρης της Premier League-1
Ο διευθύνων σύμβουλος της Hublot, Ricardo Guadalupe, παρουσιάζει τον φωτεινό πίνακα διαιτησίας της Hublot για τη σεζόν 2020-2021 της Premier-League.

 

Η Hublot δεν είναι μόνο η πρώτη εταιρεία πολυτελείας που επένδυσε στον κόσμο του ποδοσφαίρου ως χορηγός της Εθνικής Ομάδας της Ελβετίας το 2006, αλλά πλέον είναι και η μάρκα με τη μεγαλύτερη διείσδυση στο άθλημα. Οι συνεργασίες της Hublot αφορούν διεθνή, ευρωπαϊκά, εθνικά και γυναικεία πρωταθλήματα καθώς και μεμονωμένες ομάδες, θρυλικούς παίκτες κα προπονητές. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FIFA (FIFA World Cup™), το UEFA EURO (ανδρών και γυναικών), το UEFA Champions League (ανδρών και γυναικών), το Europa League, τις ομάδες Τσέλσι, Γιουβέντους, Μπενφίκα και Άγιαξ καθώς και ζωντανούς θρύλους, όπως ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Κιλιάν Μπαπέ, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Άλεξ Μόργκαν.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Τα ρολόγια της Hublot θα τα βρείτε στην Hublot Boutique Athens (τηλ.: 210-3317540) και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή