BULGARI Bulgari Aluminium 2020

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις εκπλήξεις που μας επιφύλασσε ο οίκος Bulgari για το 2020 ήταν η αναβίωση ενός εξαιρετικά δημοφιλούς μοντέλου από το παρελθόν, με φρέσκο design και εντελώς νέο μηχανισμό. Το εμβληματικό Bulgari Aluminium έκανε πρεμιέρα στην έκθεση Geneva Watch Days 2020 στα τέλη Αυγούστου μαζί με αρκετά ακόμη ξεχωριστά μοντέλα, με τα οποία θα ασχοληθούμε ενδελεχώς προσεχώς. Όταν η Bulgari λανσάρισε το Aluminium, το 1998, είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, καθώς ήταν ένα πρωτοποριακό σπορ ρολόι που συνδύαζε το αλουμίνιο και το καουτσούκ.

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-1
Τα πρωτότυπα Bulgari Aluminium (διαφημιστική καταχώρηση του 1998)

 

Το 2020 το μοντέλο εκείνο επιστρέφει ανανεωμένο και πιο άνετο στον καρπό, με νέο μέγεθος κάσας και ανασχεδιασμένους βραχίονες. Κατ’ αρχάς, το κράμα αλουμινίου που έχει χρησιμοποιηθεί στα νέα μοντέλα είναι πολύ πιο στιβαρό και ανθεκτικό, το ίδιο και τα στοιχεία από καουτσούκ.

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-2

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, όπως και στο πρωτότυπο μοντέλο, είναι το μπρασελέ του, με συνδέσμους από μαύρο καουτσούκ και αλουμίνιο. Και το σημαντικότερο; Τα νέα ρολόγια δεν κρύβουν πλέον στο εσωτερικό τους μηχανισμούς mechatronic-quartz αλλά μηχανικούς αυτόματους μηχανισμούς, δημιουργημένους in-house από την πλήρως ενοποιημένη Bulgari Manufacture.

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-3

Στη Γενεύη παρουσιάστηκαν τρία νέα μοντέλα: ένας χρονογράφος με δίχρωμο καντράν τύπου panda και δύο αυτόματα με τρεις δείκτες, ένα με ανοιχτό γκρι και ένα με μαύρο καντράν.

 

Bulgari Aluminium Automatic

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-4

Τα αυτόματα έχουν διάμετρο 40 mm, κάσα από αλουμίνιο, στεφάνη από μαύρο καουτσούκ, ενώ η κορώνα και η πλάτη της κάσας είναι από τιτάνιο με επεξεργασία DLC. Μοναδική χρωματική πινελιά στα καντράν τους το κόκκινο στον κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη.

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-5

Είναι εφοδιασμένα με τον αυτόματο Calibre B77, ο οποίος λειτουργεί με 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει 42 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-6

Τα ρολόγια είναι στεγανά μέχρι 100 μέτρα βάθος και η προτεινόμενη λιανική τιμή τους είναι 3.040 €.

 

Bulgari Aluminium Chronograph

Ο χρονογράφος φιλοξενείται επίσης σε αλουμινένια κάσα 40 mm με στεφάνη από μαύρο καουτσούκ. Και εδώ η κορώνα, τα μπουτόν του χρονογράφου και η πλάτη είναι από τιτάνιο με επεξεργασία DLC. Το καντράν σε ανοιχτό γκρι έχει τρεις μαύρους μετρητές και δείκτες και ενδείξεις από SLN.

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-7

Ο μηχανισμός είναι ο μηχανικός B130 caliber με αυτόματο κούρδισμα, ενσωματωμένο χρονογράφο και ημερομηνία. Όπως και στα αυτόματα μοντέλα, έχει 42 ώρες αυτονομία. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 4.380 €.

BULGARI Bulgari Aluminium 2020-8

Όλα τα Bulgari Aluminium 2020 προσφέρονται σε ειδική κασετίνα από αλουμίνιο και καουτσούκ.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα νέα Aluminium 2020 καθώς και από τις υπόλοιπες δημιουργίες του οίκου Bulgari, που παρουσιάστηκαν στην έκθεση Geneva Watch Days 2020…

Περισσότερες πληροφορίες για τον οίκο Bulgari εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή