H ROLEX στο βάθρο του US Open

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα τέσσερα κορυφαία τουρνουά Gran Slam, το US Open της Νέας Υόρκης, ολοκληρώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, ύστερα από δέκα ημέρες αγώνων χωρίς θεατές, λόγω των περιορισμών λόγω κορωνοϊού. Στο απλό ανδρών θριαμβευτής αναδείχθηκε ο Dominic Thiem, ένας εκ των «εκλεκτών» αθλητών που ανήκουν στην οικογένεια της Rolex. Ύστερα από τετράωρη μονομαχία με τον Alexander Zverev, ο Αυστριακός πρεσβευτής της Rolex κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο, τον πρώτο του σε τουρνουά Gran Slam. Εξαιρετικά συμπαθής χάρη στην ευγένεια και την επιμονή του, ο Thiem έχει μέχρι στιγμής στη φαρέτρα του 17 τίτλους σε τουρνουά της ΑΤΡ.

H ROLEX στο βάθρο του US Open-1

Εξυπακούεται ότι παρέλαβε το τρόπαιο του US Open φορώντας ένα Rolex στον καρπό του, συγκεκριμένα το Oyster Perpetual Yacht-Master 42 με μπρασελέ Oysterflex.

H ROLEX στο βάθρο του US Open-2

Η Rolex είναι επίσημος χρονομέτρης του US Open, όπως και πολλών ακόμα σημαντικών τουρνουά σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και των υπολοίπων τριών τουρνουά Gran Slam: του Ρολάν Γκαρός, του Ουίμπλεντον και του Αυστραλιανού Open. Στην οικογένεια των πρεσβευτών της ή testimonees, όπως τους αποκαλεί η ελβετική εταιρεία, συγκαταλέγονται μεγάλοι τενίστες που έχουν γράψει ιστορία, όπως ο Roger Federer, ο Nitto, ο Jo-Wilfried Tsonga, η Angelique Kerber, η Bianca Andreescu, ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς και άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες για την Rolex εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή