OMEGA Constellation Gents 41mm

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Omega, ως γνωστόν, δεν διακρίνεται μόνο για τις σπορ συλλογές της, αλλά έχει στη φαρέτρα της τεράστια γκάμα μοντέλων, απλών και πολύπλοκων, όλα με τη δική τους ιστορία και το δικό τους ιδιαίτερο στιλ. Ένας από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της –οι άλλοι τρεις είναι οι συλλογές Speedmaster, Seamaster και De Ville– είναι η συλλογή Constellation, η οποία αποτελούσε ανέκαθεν σύμβολο εξαιρετικής ακρίβειας και διαχρονικού στιλ. Αρχές του 2020 η ανδρική συλλογή εμπλουτίστηκε με πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα στα 39 mm (δείτε το σχετικό θέμα εδώ) και τώρα έκαναν την εμφάνισή τους νέα Constellation Gents με διάμετρο 41 mm και στεφάνη από γυαλισμένο κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, κάνοντας μία νύξη στο design των πρωτότυπων Constellation Manhattan του 1982, τα οποία είχαν αστραφτερό κρύσταλλο ζαφειριού στη στεφάνη τους.

OMEGA Constellation Gents 41mm-1

Με δυναμική, σοφιστικέ εμφάνιση, τα νέα ρολόγια διατηρούν αναλλοίωτα τα διασημότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Constellation, όπως οι εμβληματικές «δαγκάνες» που αγκαλιάζουν τη στεφάνη και οι πλάγιες αιχμές σε σχήμα μισοφέγγαρου στο επάνω και στο κάτω μέρος της κάσας. 

OMEGA Constellation Gents 41mm-2

Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από τα πιο εξελιγμένα υλικά κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι, χρυσό 18K ή συνδυασμό και των δύο μετάλλων. Οι στεφάνες είναι από γυαλισμένο κεραμικό με λατινικές ενδείξεις είτε από OMEGA Ceragold™ είτε Liquidmetal™ με μόνη εξαίρεση ένα μοντέλο με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και χαραγμένους μαύρους λατινικούς αριθμούς στις ενδείξεις των ωρών.

OMEGA Constellation Gents 41mm-3

Τα μπιζουτέ τελειώματα στην κάσα και στις «δαγκάνες» και η ανασχεδιασμένη κορώνα προσδίδου ν περισσότερη κομψότητα σε σχέση με τα παλαιότερα Constellation. Το ίδιο και οι δείκτες που έχουν λεπτύνει αισθητά όπως και οι νέες ενδείξεις των ωρών που είναι εμπνευσμένες από τον ορίζοντα του Μανχάταν και ιδιαίτερα από τις τριγωνικές όψεις του Πύργου της Ελευθερίας, όπως έχει ονομαστεί ο νέος ουρανοξύστης που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.

OMEGA Constellation Gents 41mm-4

Τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα του 2020 συνδυάζονται με δερμάτινα λουράκια με αντιβακτηριδιακή επένδυση καουτσούκ. Ένας διακοσμητικός μεταλλικός σύνδεσμος ενώνει, σε κάθε πλευρά, το λουράκι με την κάσα, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμη δυναμικό στοιχείο στην εμφάνιση του ρολογιού. Υπάρχει βεβαίως και η επιλογή του μεταλλικού μπρασελέ, για όσους το προτιμούν.

OMEGA Constellation Gents 41mm-5

Η πίσω όψη της κάσας καλύπτεται από διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού, που εξασφαλίζει μοναδική θέα στον αυτόματο OMEGA Master Co-axial Calibre 8900/8901. Όλα τα νέα μοντέλα Constellation φέρουν πιστοποίηση Master Chronometer από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS), η οποία αποτελεί που εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας, επιδόσεων και μαγνητικής αντίστασης στον κόσμο της ωρολογοποιίας.

OMEGA Constellation Gents 41mm-6

Όσο για τις τιμές τους, το ατσάλινο μοντέλο με δερμάτινο λουράκι έχει 6.300 € ενώ τα δύο χρυσά (από κίτρινο χρυσό ή Sedna 18K) με δερμάτινο λουράκι έχουν 20.900 €.

OMEGA Constellation Gents 41mm-7

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή