O νικητής του Tour de France φορούσε BREITLING

O νικητής του Tour de France φορούσε BREITLING

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Tadej Pogačar σε ηλικία μόλις 21 ετών αναδείχθηκε ο νεαρότερος νικητής του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας εδώ και έναν αιώνα. Σε μία επική ανατροπή κατόρθωσε να καλύψει τη διαφορά 57 δευτερολέπτων και να νικήσει τελικά τον συμπατριώτη του από τη Σλοβενία Primož Roglič, σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες ποδηλασίας της σύγχρονης ιστορίας. Και όταν ανέβηκε στο βάθρο του νικητή στο Παρίσι ντυμένος με τη χαρακτηριστική κίτρινη στολή του, στον καρπό του φιγουράριζε ένα ρολόι Breitling Endurance Pro με κίτρινη εσωτερική στεφάνη και εντυπωσιακό ανάγλυφο λουράκι από κίτρινο καουτσούκ.

O νικητής του Tour de France φορούσε BREITLING-1

 

Η σχέση της Breitling με το άθλημα της ποδηλασίας δεν είναι καινούρια. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με θρυλικούς ποδηλάτες, όπως οι Fausto Coppi και Gino Bartali, αλλά και με κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το Giro d’Italia και το Tour de France. Ο Pogačar είναι ένας από τους τρεις πρωταθλητές του Tour de France –μαζί με τον Ιταλό Vincenzo Nibali (2014) και τον Ουαλό Geraint Thomas (2018)– που επέλεξε να φοράει τον εξαιρετικά ελαφρύ, σπορ χρονογράφο Endurance Pro της ελβετικής εταιρείας.

O νικητής του Tour de France φορούσε BREITLING-2

 

Το Breitling Endurance Pro είναι ένα ρολόι ιδανικό για αθλητές και λάτρεις των σπορ. Συνδυάζει μία εξαιρετικά ελαφριά κάσα διαμέτρου 44 mm από το επαναστατικό υλικό Breitlight® με έναν ther­mocompensated SuperQuartz™ μηχανισμό, που προσφέρει δεκαπλάσια ακρίβεια σε σχέση με τους συμβατικούς quartz μηχανισμούς. Δείτε και το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ.

O νικητής του Tour de France φορούσε BREITLING-3

Περισσότερα για την Breitling εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή