BAUME & MERCIER Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase

BAUME & MERCIER Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2020 η συλλογή Clifton Baumatic αποκτά ολοένα και περισσότερες πολύπλοκες λειτουργίες. Αναμφισβήτητα το μεγάλο της ατού είναι ο μηχανισμός, ο δημιουργημένος in-house αυτόματος Baumatic, ο οποίος αλλάζει τα δεδομένα στους τομείς της αυτονομίας, της σταθερότητας, της ακρίβειας και της αντοχής στα μαγνητικά πεδία. Μπορεί να υπερηφανεύεται για πέντε ολόκληρες ημέρες αυτονομίας και στην προκειμένη περίπτωση, εκτός βεβαίως από την ένδειξη της ώρας, προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες: ενδείξεις ημέρας, ημερομηνίας και φάσεων της Σελήνης.

BAUME & MERCIER Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase-1

Ο Baumatic BM14-1975A C2, όπως όλοι οι μηχανισμοί της οικογένειας Baumatic, είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε επιμηκύνεται σημαντικά ο χρόνος του σέρβις, πολύ πέρα από τα 3-5 χρόνια που συστήνουν οι άλλοι κατασκευαστές. Επιπλέον είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικός σε μαγνητισμό τουλάχιστον 1500 Gauss, προσφέρει 120 ώρες power reserve, δηλαδή πέντε ολόκληρες ημέρες, και εγγυάται ακρίβεια χρονομέτρου -4/+6 δευτερόλεπτα/ημέρα.

BAUME & MERCIER Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase-2

Πέρα από την προφανή μηχανική του υπεροχή, το ρολόι διακρίνεται από την εξαιρετική αρμονία σχεδίασης καθώς και από την επιλογή των υλικών και των χρωμάτων. Το Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase διατίθεται σε δύο εκδοχές: είτε σμιλεμένο από ένα συμπαγές κομμάτι ανοξείδωτου ατσαλιού είτε σε πολύτιμη έκδοση από ροζ χρυσό 18Κ.

BAUME & MERCIER Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase-3

Η στρογγυλή κάσα του σε διάμετρο 42 mm έχει διπλά μπιζουταρισμένες σατινέ και γυαλισμένες άκρες και αποτελεί το ιδανικό πλαίσιο για το γκρι ντεγκραντέ καντράν από λάκα. Οι σπαθόσχημοι δείκτες και τραπεζοειδείς απλικέ ενδείξεις των ωρών δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Στο επάνω μέρος του καντράν ένας μικρός δείκτης πληροφορεί για την ημέρα της εβδομάδας.

BAUME & MERCIER Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase-4

 

Δικαίως όμως τα βλέμματα τραβά επάνω της η ένδειξη φάσης της Σελήνης στο 6. Ο δορυφόρος της Γης εμφανίζεται εις διπλούν επάνω σε έναν περιστρεφόμενο δίσκο με τον νυχτερινό έναστρο ουρανό και η ανάγνωση της ένδειξης γίνεται με τη βοήθεια ενός γκρι φιμέ κρυστάλλου από ζαφείρι. Στο ίδιο υποκαντράν φιλοξενείται και η ένδειξη της ημερομηνίας.

BAUME & MERCIER Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase-5

Είτε σε ατσάλι είτε σε ροζ χρυσό, το Clifton Baumatic Day-Date Moon-Phase τυλίγεται γύρω από τον καρπό με ένα φίνο μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Baume & Mercier εδώ

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοφλάμ (τηλ.: 210-3224746)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή