O υπεραθλητής Μάριος Γιαννάκου είναι ο πρεσβευτής της Ianos Watches

O υπεραθλητής Μάριος Γιαννάκου είναι ο πρεσβευτής της Ianos Watches

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε καλύτερα πριν από λίγους μήνες, όταν ανέβηκε στην κορυφή του Ολύμπου (για 51η φορά!) κουβαλώντας στην πλάτη του μία 22χρονη φοιτήτρια βιολογίας με κινητικά προβλήματα. Αυτό όμως είναι μόνο ένα από τα πολλά επιτεύγματα του Μάριου Γιαννάκου, ενός νέου ανθρώπου που κατάφερε να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό και να είναι σήμερα αθλητής υπεραποστάσεων, εξερευνητής, life coach και ομιλητής παρακίνησης. Μεταξύ άλλων είναι κάτοχος παγκόσμιου ηλικιακού ρεκόρ στον μεγαλύτερο υπερμαραθώνιο ερήμου στον κόσμο, τον Al Marmmoom Ultramarathon, μήκους 270 χιλιομέτρων, κάτοχος ηλικιακού ρεκόρ στον δυσκολότερο αγώνα 170 χιλιομέτρων στην Ελλάδα (Rodopi Ultra Trail) και ένας εκ των 14 μόλις αθλητών που έχουν τερματίσει στον Rovaniemi 150, έναν αγώνα 150 χιλιομέτρων στην Αρκτική και έναν από τους δυσκολότερους αγώνες παγκοσμίως. Ο Μάριος Γιαννάκου είναι εδώ και λίγο καιρό πρεσβευτής της ελληνικής εταιρείας Ianos Watches (δείτε το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα εδώ).

O υπεραθλητής Μάριος Γιαννάκου είναι ο πρεσβευτής της Ianos Watches-1

 

Όπως εξηγεί ο εμπνευστής της Ianos, Ιάκωβος Χατζηδημητρίου, στην εταιρεία του θέλουν να κάνουν τα πάντα διαφορετικά. Επενδύουν στο δυνατό συναίσθημα και στους ισχυρούς δεσμούς με ουσία. Γι’ αυτό και γνώριζαν ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο να βρουν τον ιδανικό πρεσβευτή για τα ρολόγια τους. Κι αυτό γιατί αναζητούσαν έναν άνθρωπο που θα συνδύαζε όλες τις μεγάλες αρετές των Ελλήνων: δύναμη, επιμονή και πνεύμα εξερεύνησης αλλά και ευγένεια, καλοσύνη και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Όλα αυτά τα βρήκαν στον Μάριο Γιαννάκου, ο οποίος πλέον στις δύσκολες αποστολές που αναλαμβάνει έχει πιστό σύντροφο στον καρπό του το καταδυτικό μοντέλο Avyssos της Ianos Watches.

O υπεραθλητής Μάριος Γιαννάκου είναι ο πρεσβευτής της Ianos Watches-2

 

To Avyssos είναι σχεδιασμένο με έμπνευση από το γαλάζιο του Αιγαίου, την κουλτούρα των Συμιακών σφουγγαράδων αλλά και από τον κόσμο της αρχαίας Ελλάδας και ειδικά από τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, ένα από τα παλαιότερα αστρονομικά όργανα μέτρησης του χρόνου στην ιστορία. Από μηχανικής απόψεως όμως είναι εξολοκλήρου Swiss Made και ως καθαρόαιμο ρολόι καταδύσεων είναι στεγανό μέχρι 300 μέτρα βάθος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ianos, εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή