6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα

5' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περίπτωση της Hublot κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να θεωρηθεί στον κόσμο της ωρολογοποιίας. Για τους μυημένους αποτελεί αναμφισβήτητα case-study, αφού σε τέσσερις μόλις δεκαετίες κατόρθωσε να επιβάλει ένα ιδιαίτερο στιλ ρολογιών και να εδραιώσει την παρουσία της, ώστε σήμερα να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων μαρκών πολυτελείας. Ο κόσμος της Hublot είναι πολυδιάστατος, πολύχρωμος και ενίοτε φαντασμαγορικός. Χαρακτηρίζεται από ένα αρμονικό πάντρεμα του παρελθόντος με το παρόν σε ρολόγια φουτουριστικά, ιστορικών μετάλλων με υλικά υψηλής τεχνολογίας, παραδοσιακής τεχνογνωσίας με τεχνολογίες αιχμής, κλασικών μηχανισμών με πρωτοποριακές μηχανικές κατασκευές. Καθετί που κάνει η Hublot είναι εμποτισμένο με τη φιλοσοφία του Art of Fusion και αφορά τη χρήση ιδιαίτερων υλικών σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία και τολμηρό design. Και το μοντέλο που έκανε ουσιαστικά το μεγάλο μπαμ και εκτόξευσε τη μάρκα είναι το Big Bang, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά το 2005. Έκτοτε κάθε χρόνο η Hublot παρουσιάζει άκρως εντυπωσιακές εκδοχές του Big Bang, παίζοντας με τα υλικά, τα χρώματα και το design. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε έξι Big Bang, ανδρικά, γυναικεία, unisex, σπορ αλλά και υπερπολύτιμα, που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του 2020 και είναι όλα τόσο ξεχωριστά, ώστε δύσκολα θα φύγουν από τη μνήμη μας.

 

1. HUBLOT Big Bang Camo Yohji Yamamoto

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα-1

Στα χρώματα παραλλαγής και με τη σχεδιαστική επιμέλεια ενός από τους μεγαλύτερους μόδιστρους του κόσμου, του Ιάπωνα Yohji Yamamoto, είναι μία συλλεκτική έκδοση 200 κομματιών με κάσα 45 mm από μαύρο ματ κεραμικό, τρισδιάστατο καντράν από κρύσταλλο ζαφειριού με τα χαρακτηριστικά χρώματα παραλλαγής που αγαπάει ο σχεδιαστής τοποθετημένα το ένα επάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα περίτεχνο σύνολο. Το ίδιο σχέδιο συνεχίζεται και στο λουράκι, μόνο που εκεί το κάθε χρωματιστό κομμάτι κόβεται ξεχωριστά και κατόπιν συγκολλούνται όλα μαζί με τη μέθοδο του βουλκανισμού δημιουργώντας ένα ενιαίο κομμάτι ελαστικού. Μία νέα τεχνολογία που πρώτη η Hublot εφαρμόζει για την κατασκευή λουριών. Το Big Bang Camo Yohji Yamamoto είναι εφοδιασμένο με τον manufacture μηχανισμό UNICO, με 72 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

 

2. Hublot Big Bang Ferrari 1000 GP

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα-2

Το 2020 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 συμπλήρωσε τα 70 του χρόνια και η Skuderia Ferrari είναι η μοναδική ομάδα που έχει συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες του, από το 1950 που ιδρύθηκε η Formula 1. Με αφορμή το χιλιοστό Grand Prix της Skuderia Ferrari, η Hublot, η οποία συνεργάζεται στενά με την ιταλική ομάδα από το 2011, παρουσίασε το Big Bang Ferrari 1000 GP, σε δύο συλλεκτικές εκδόσεις 20 αντιτύπων εκάστη: 20-20 ως φόρο τιμής στο 2020. Στεγάζονται και οι δύο σε κάσες 45 mm. Η πρώτη είναι από λευκό χρυσό συνδυασμένη με μπεζ δέρμα Pecari σε ανάμνηση των δερμάτινων γαντιών που φορούν οι οδηγοί αγώνων και συνοδεύεται και από ένα δεύτερο λουράκι από ανάγλυφο μαύρο δέρμα Schedoni.

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα-3

Η δεύτερη είναι κατασκευασμένη από carbon ceramic, ένα εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται και για τα δισκόφρενα των αυτοκινήτων. Το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει πλεκτό λουράκι από SuperFabric® και συνοδεύεται και από ένα δεύτερο λουράκι από μαύρο δέρμα Schedoni με εσωτερική επιφάνεια από καουτσούκ. Και οι δύο χρονογράφοι είναι εφοδιασμένοι με τον αυτόματο μηχανισμό Hublot UNICO Manufacture με λειτουργία flyback και 72 ώρες αυτονομίας.

 

3. HUBLOT Big Bang Millenial Pink

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα-4

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με το «κακό παιδί» της μόδας, τον Lapo Elkann και την εταιρεία του Garage Italia, το νέο αυτό ρολόι απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες και είναι σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που ακροβατεί ανάμεσα στο παστέλ ροζ και στο μπεζ-σομόν. Η ελαφριά κάσα του σε διάμετρο 42 mm είναι από αλουμίνιο με σατινέ υφή, και έχει αποκτήσει αυτή την παλ ροζ εμφάνιση χάρη στη μέθοδο της ανοδίωσης, που την καθιστά και εξαιρετικά ανθεκτική στα χτυπήματα και στις γρατζουνιές. Στο εσωτερικό ο αυτόματος manufacture μηχανισμός χρονογράφου UNICO με 72 ώρες αυτονομίας. Το Big Bang Millennial Pink συνοδεύεται από δύο λουράκια, ένα από καουτσούκ και ένα από Velcro και πλεκτό ύφασμα PES, τα οποία αλλάζουν πανεύκολα χάρη στο αποκλειστικό σύστημα One Click της Hublot. Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση 200 αντιτύπων.

 

4. HUBLOT Big Bang Sang Bleu II White

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα-5

Σαν γλυπτό, ο νέος αυτός χρονογράφος είναι καρπός της σταθερής συνεργασίας της Hublot με τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη της δερματοστιξίας, Maxime Plescia-Büchi. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η συναρπαστική αρχιτεκτονική του, ο όγκος και η γεωμετρία του. Οι δείκτες του έχουν τη μορφή περίτεχνου γεωμετρικού πλέγματος, όπως ακριβώς τα tattoo του διάσημου δημιουργού. Ο Big Bang Sang Bleu II είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2019, στην έκθεση της Βασιλείας, και το 2020 επανήλθε δριμύτερος σε νέες εκδόσεις. Εκτός από την μπλε και την all-black εμφάνιση, εμείς επιλέξαμε την λευκή του εκδοχή, που απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες. Κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές από τιτάνιο ή King Gold. Η κάσα του έχει διάμετρο 45 mm, πάχος 16,5 mm και είναι στεγανή μέχρι 100 μέτρα βάθος. Ο μηχανισμός είναι και εδώ ο αυτόματος manufacture UNICO, ο HUB1240, ο οποίος προσφέρει 72 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Και επειδή τα έργα τέχνης δεν είναι για όλους, ο χρονογράφος Big Bang Sang Bleu II White κυκλοφορεί σε 200 περιορισμένα αντίτυπα από τιτάνιο και 100 αντίτυπα από King Gold.

 

5. HUBLOT Big Bang Unico Berluti Cold Brown

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα-6

Για πρώτη φορά ο ιταλικός οίκος ανδρικής μόδας Berluti και η Hublot, δύο εταιρείες που φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα κατασκευής, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον περίφημο μηχανισμό χρονογράφου UNICO και δημιουργούν από κοινού το HUBLOT Big Bang Unico Berluti Cold Brown. Από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, προέκυψαν αξέχαστα μοντέλα Hublot Classic Fusion με λεπτομέρειες από το θρυλικό δέρμα Venezia της Berluti και την πανέμορφη πατίνα του. Αυτή η πατίνα, που συναντούμε συνήθως σε παπούτσια και δερμάτινα είδη, είναι παρούσα και στον νέο χρονογράφο και βασίζεται από μία ιστορική μέθοδο παλαίωσης που προσδίδει ένα πλούσιο, έντονο χρώμα. Και ενώ στα προηγούμενα μοντέλα το δέρμα υπήρχε μόνο στο καντράν και στο λουρί, στον χρονογράφο καλύπτει και την στεφάνη από κεραμικό. Το ρολόι έχει κάσα 45 mm από γυαλισμένο μαύρο κεραμικό και είναι limited edition 100 κομματιών.

 

6. HUBLOT Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow

6 απίθανα HUBLOT Big Bang του 2020 που θα μας μείνουν αξέχαστα-7

Το τελευταίο μοντέλο που μας άφησε άφωνους είναι στολισμένο με 290 πολύχρωμους πολύτιμους λίθους στα χρώματα του ουράνιου τόξου: 100 ρουμπίνια, ροζ ζαφείρια, αμέθυστοι, μπλε ζαφείρια, μπλε τοπάζια, τσαβορίτες, κίτρινα και πορτοκαλί ζαφείρια καλύπτουν την κάσα, 112 λίθοι σε κοπή baguette κοσμούν τη στεφάνη και άλλες 48 πέτρες στολίζουν το καντράν. Είναι μία ευτυχής συνύπαρξη υψηλής κοσμηματοποιίας και ωρολογοποποιίας με κάσα 45 mm από King Gold (το αποκλειστικό κράμα χρυσού της Hublot). Μέσα από το skeleton καντράν του διακρίνεται ο μικρόκοσμος του αποκλειστικού αυτόματου μηχανισμού χρονογράφου UNICO manufacture HUB1242 με λειτουργία flyback. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου συνεχίζονται και στο υπέροχο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και στο κούμπωμα που κοσμούν άλλες 30 πολύτιμες πέτρες.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

HUBLOT BOUTIQUE ATHENS: τηλ.: 210-3317540)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή