Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Ωρολογοποιίας 2021 του ομίλου LVMH

Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Ωρολογοποιίας 2021 του ομίλου LVMH

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έναν ακριβώς χρόνο πριν, όταν ζούσαμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, χωρίς περιορισμούς και εγκλεισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είχε λάβει χώρα με μεγάλη επιτυχία η πρώτη Εβδομάδα Ρολογιών του Ομίλου LVMH στο Ντουμπάι (δείτε το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ). Δυστυχώς η διοργάνωση του 2021 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για τους γνωστούς λόγους γι’ αυτό και τρία μεγάλα ονόματα του Ομίλου LVMH αποφάσισαν να εκθέσουν τις νέες τους δημιουργίες ψηφιακά. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 25 ως τις 29 Ιανουαρίου, οι επαγγελματίες του κλάδου, οι δημοσιογράφοι και οι πελάτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα νέα μοντέλα των εταιρειών Bvlgari, Hublot και Zenith και να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις των μαρκών αυτών. Σύμφωνα με τον Stéphane Bianchi, Διευθύνοντα Σύμβουλο του τομέα Ωρολογοποιίας και Κοσμηματοποιίας του Ομίλου LVMH, «για άλλη μία φορά αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να παρουσιάσουμε τη δύναμη, το πνεύμα καινοτομίας και τη δεξιοτεχνία των εταιρειών ωρολογοποιίας του Ομίλου μας. Η LVMH Watch Week αποδεικνύεται μία σημαντική ευκαιρία για τη βιομηχανία μας να συναντηθεί με όλους τους εταίρους μας στην αρχή της νέας χρονιάς και είμαστε ιδιαιτέρως ευγνώμονες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας».  

Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Ωρολογοποιίας 2021 του ομίλου LVMH-1
Οι ισχυροί άνδρες του ομίλου LVMH: Stéphane Bianchi (Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα Ωρολογοποιίας και Κοσμηματοποιίας LVMH), Julien Tornare (Διευθύνων Σύμβουλος Zenith), Jean-Christophe Babin (Διευθύνων Σύμβουλος Bvlgari), Ricardo Guadalupe (Διευθύνων Σύμβουλος Hublot)

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH καθένας από τους οίκους θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του. Ο Jean-Christophe Babin, Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Bvlgari, αναφέρει ότι οι νέες δημιουργίες εκφράζουν την Estetica Della Meccanica της Bvlgari: «Το μοναδικό πνεύμα μας εδράζεται στην βαθιά γνώση του κοσμήματος και στην κατασκευή εμβληματικών και τολμηρών δημιουργιών που συνδυάζουν τις Ιταλικές ρίζες του DNA μας με την απαράμιλλη ελβετική τεχνογνωσία».

Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Ωρολογοποιίας 2021 του ομίλου LVMH-2
BVLGARI Octo Roma Carillon Tourbillon

 

H Hublot παρουσιάζει μία σειρά νέων μοντέλων βασισμένων στη φιλοσοφία «Πρώτη, Μοναδική και Διαφορετική», που πρεσβεύει η ελβετική μάρκα. Το νέο Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα του Art of Fusion της Hublot.

Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Ωρολογοποιίας 2021 του ομίλου LVMH-3
HUBLOT Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire

 

Η Zenith λανσάρει, μεταξύ άλλων, το Chronomaster Sport με μία εξελιγμένη εκδοχή του φημισμένου «πολύστροφου» μηχανισμού El Primero, έναν χρονογράφο που ακολουθεί πιστά το μόττο της εταιρείας «Reach for your stars!».

Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Ωρολογοποιίας 2021 του ομίλου LVMH-4
ΖΕΝΙΤΗ Chronomaster Sport

 

Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε τι καλό ετοίμασε η κάθε μάρκα ξεχωριστά. Μείνετε συντονισμένοι…

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο LVMH εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή