H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4

2' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την αρχή της χρονιάς η Patek Philippe αποφάσισε να ευχαριστήσει το γυναικείο κοινό της με τρεις καινούργιες εκδοχές του αγαπημένου μοντέλου Twenty~4. Αυτή είναι μία πρώτη γεύση από τις νέες δημιουργίες της ελβετικής εταιρείας για το 2021, που θα δούμε αργότερα μέσα στην άνοιξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από την έκθεση της Βασιλείας, η Patek Philippe εντάσσεται στην ψηφιακή πλατφόρμα Watches & Wonders, και θα παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα διαδικτυακά, από τις 7 έως τις 13 Απριλίου, μαζί με δεκάδες κορυφαίους οίκους υψηλής ωρολογοποιίας (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Προς το παρόν όμως ας δούμε τι καλό επιφύλαξε η παραδοσιακή manufacture για το γυναικείο κοινό της.

Το πρώτο από τα τρία νέα μέλη της οικογένειας Τwenty~4 έχει την χαρακτηριστική καμπυλωτή παραλληλόγραμμη κάσα των πρώτων εκείνων μοντέλων που είχαν κυκλοφορήσει το 1999. Είναι τύπου «manchette», τυλίγεται δηλαδή γύρω από τον καρπό σαν μία πολύτιμη μανσέτα, και φέρει ελβετικό quartz μηχανισμό, φινιρισμένο όμως στα πρότυπα της παραδοσιακής μηχανικής ωρολογοποιίας.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-1

Τα άλλα δύο είναι ολοστρόγγυλα και έχουν αυτόματους μηχανισμούς, όπως και οι προκάτοχοί τους, τα Twenty~4 Automatic, που είχαν βγει στην αγορά το 2018.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-2

 

Twenty~4 Ref. 4910/1201R-001

Το παραλληλόγραμμο quartz μοντέλο έχει κάσα και μπρασελέ από ροζ χρυσό 18Κ συνδυασμένη για πρώτη φορά με ένα καφέ-σοκολατί καντράν σε εφέ ηλιακών ακτίνων. Η στεφάνη του είναι διακοσμημένη καθέτως σε δύο σειρές με 34 διαμάντια Top Wesselton Pure, συνολικού βάρους ~0,57 καράτια.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-3

Οι απλικέ αραβικοί αριθμοί και οι τραπεζοειδείς ενδείξεις των ωρών, όπως και οι στρογγυλεμένοι δείκτες τύπου μπατόν, είναι όλα από ροζ χρυσό με φωσφορίζουσα επίστρωση.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-4

Την κορώνα κοσμεί ο εμβληματικός σταυρός Calatrava, που είναι το έμβλημα της Patek Philippe, ενώ το στιλπνό μπρασελέ με το αναδιπλούμενο κούμπωμα είναι γυαλισμένο στο χέρι για απόλυτη άνεση στον καρπό.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-5

 

Twenty~4 Automatic

Τα δύο μηχανικά μοντέλα είναι το πρώτο ατσάλινο και το δεύτερο από ροζ χρυσό 18Κ. Το ατσάλινο Twenty~4 Automatic 7300/1200A-011 εντυπωσιάζει με το υπέροχο καντράν του στο πράσινο της ελιάς, μία απόχρωση που πρώτη φορά συναντούμε στις σύγχρονες συλλογές της Patek Philippe. Και εδώ η επιφάνεια του καντράν είναι σε εφέ ηλιακών ακτίνων, οι απλικέ αραβικοί αριθμοί και οι δείκτες είναι από λευκό χρυσό με φωτοβόλο επίστρωση, ενώ στο 6 υπάρχει παράθυρο για την ημερομηνία, με κορνίζα επίσης από λευκό χρυσό.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-6

Ούτε πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή, η στρογγυλή κάσα έχει διάμετρο 36 mm και είναι στολισμένη με 160 διαμάντια βάρους ~0,77 καρατίων, τα οποία είναι αραδιασμένα σε δύο σειρές, σύμφωνα με την τεχνική «dentelle» (δαντέλα).

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-7

Από την κρυστάλλινη πλάτη του ρολογιού προβάλλει σε όλο του μεγαλείο ο ρότορας από ατόφιο χρυσό, ο οποίος φέρει σκαλισμένο τον σταυρό του Calatrava και προσφέρει 45 ώρες ενεργειακής αυτονομίας στον αυτόματο Caliber 324 S C με το ωραίο χειροποίητο φινίρισμα.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-8

Το ρολόι διαθέτει ένα ενσωματωμένο μπρασελέ με γυαλισμένους συνδέσμους και νέο, πατενταρισμένο αναδιπλούμενο κούμπωμα.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-9

 

Το τελευταίο μοντέλο της τριλογίας είναι το Twenty~4 Automatic 7300/1200R-011, με υπέρκομψη στρογγυλή κάσα 36 mm από ροζ χρυσό, συνδυασμένη άψογα με επίχρυσο καντράν στον ίδιο τόνο και με εφέ ηλιακών ακτίνων.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-10

Από ροζ χρυσό είναι οι δείκτες, οι απλικέ αραβικοί αριθμοί και η κορνίζα της ημερομηνίας στο 6. Και εδώ έχουμε διαμάντια στη στεφάνη σε διάταξη «dentelle».

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-11

Από το διάφανο κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας μπορεί να θαυμάσει κανείς τον αυτόματο manufacture Caliber 324 SC, με το εξαιρετικό φινίρισμα και την προσεγμένη διακόσμηση και τον ολόχρυσο ρότορα.

H γυναικεία συλλογή της PATEK PHILIPPE εμπλουτίζεται από τρία νέα Twenty~4-12

Το μπρασελέ αποτελείται από τρεις σειρές συνδέσμων από ροζ χρυσό, είναι γυαλισμένο στο χέρι και φέρει και αυτό το καινούριο αναδιπλούμενο κούμπωμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Patek Philippe εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: AS Chronotempus (τηλ.: 210-9370640)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή