H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H

H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπνευσμένος από δύο μοντέλα του 1968, τους χρονογράφους Α και Β της Hamilton, ο νέος Intra-Matic Chronograph H είναι το πιο φρέσκο μέλος της «οικογένειας» American Classic της ελβετικής εταιρείας. Κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: η πρώτη είναι τύπου πάντα (λευκό καντράν με μαύρους μετρητές) και σε αντίστροφο πάντα (μαύρο καντράν με λευκούς μετρητές). Στο εσωτερικό του κρύβει έναν ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό που κουρδίζει χειρωνακτικά, τον H-51 Calibre.

H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H-1

 

Ο μηχανισμός λειτουργεί με 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, βασίζεται αρχιτεκτονικά στον ETA-7753 και προσφέρει 60 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H-2

Επειδή ακριβώς δεν διαθέτει ρότορα για το κούρδισμά του, ο μηχανισμός είναι αρκετά λεπτότερος σε πάχος και κατά συνέπεια είναι λεπτότερη σε πάχος και κάσα του ρολογιού. Είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και έχει διάμετρο 40 χιλιοστά.

H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H-3

 

Το καντράν προστατεύεται από ένα ογκώδες κιβωτιόσχημο κρύσταλλο ζαφειριού, το οποίο τονίζει τον ρετρό χαρακτήρα του ρολογιού και ιδιαίτερα τους απαράμιλλους χρονογράφους της Hamilton από τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Όπως θα παρατηρήσετε, για λόγους καθαρότητας και λιτότητας στο καντράν, απουσιάζει η ένδειξη της ημερομηνίας. Οι δείκτες και οι μπάρες στις ενδείξεις των ωρών φέρουν φωτοβόλο επίστρωση Super-LumiNova ώστε να είναι ορατοί ακόμη και στο σκοτάδι.

H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H-4

 

Ο Intra-Matic Chronograph H συνδυάζεται είτε με μαύρο δερμάτινο λουράκι είτε με ρετρό αισθητικής πλεκτό ατσάλινο μπρασελέ τύπου Milanese.

H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H-5

Η τιμή του Hamilton Intra-Matic Chronograph H είναι 1.895 € με δερμάτινο λουράκι και 1.945 € με ατσάλινο μπρασελέ.

H vintage γοητεία του HAMILTON Intra-Matic Chronograph H-6

 

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή