Ξεκινά αύριο η μεγαλύτερη ψηφιακή έκθεση ωρολογοποιίας Watches & Wonders

Ξεκινά αύριο η μεγαλύτερη ψηφιακή έκθεση ωρολογοποιίας Watches & Wonders

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έφθασε η μέρα! 38 κορυφαίοι οίκοι, σχεδόν 500 συνεντεύξεις τύπου, 400 παρουσιάσεις σε retailers, πάνω από 40 κεντρικές διαλέξεις, έξι δημόσιες συζητήσεις με panels ειδικών και πλήθος εξαιρετικών δημιουργιών αναμένεται να γεμίσουν τις μέρες που ακολουθούν, από τις 7 ως τις 13 Απριλίου που θα διαρκέσει η Watches & Wonders 2021, το μεγαλύτερο διαδικτυακό event ωρολογοποιίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Πάνω από 23.000 επισκέπτες (δημοσιογράφοι, retailers και τελικοί καταναλωτές) έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν στο κορυφαίο αυτό γεγονός του κόσμου των ρολογιών, εκεί όπου προβάλλεται η δημιουργικότητα και η υψηλή τεχνογνωσία των σημαντικότερων ονομάτων της ωρολογοποιίας.

Ξεκινά αύριο η μεγαλύτερη ψηφιακή έκθεση ωρολογοποιίας Watches & Wonders-1

Για πρώτη φορά μάλιστα, κάθε πρωί στις 9 ώρα Ελλάδος, από τις 8 ως τις 13 Απριλίου, θα προβάλλεται ζωντανά το «Morning Show», με παρουσιάστρια την Belle Donati. H κάθε εκπομπή θα είναι διάρκειας 40 λεπτών, θα μεταδίδεται στην αγγλική γλώσσα και θα φιλοξενεί ειδικούς της ωρολογοποιίας και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους. Θα παρουσιάζονται αναλύσεις, περιλήψεις, παρουσιάσεις προϊόντων, νέες τάσεις, συνεντεύξεις με προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους εταιρειών, απόψεις ειδικών, δημόσιες συζητήσεις, τα σημαντικότερα νέα κάθε μέρας και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κόσμο της ωρολογοποιίας, συμπεριλαμβανομένου και του «Minute LAB», που εστιάζει στις τεχνολογίες αιχμής και στις καινοτομίες που παρουσιάζουν οι μάρκες που συμμετέχουν στην Watches & Wonders. Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τις εκπομπές του Morning Show ζωντανά από την πλατφόρμα watchesandwonders.com όπως και στο κανάλι YouTube ή στα κοινωνικά δίκτυα της Watches & Wonders.

Συντονιστείτε στην πλατφόρμα watchesandwonders.com για να δείτε τι καλά ετοίμασαν οι 38 οίκοι υψηλής ωρολογοποιίας για το 2021 και να εντρυφήσετε στον γοητευτικό κόσμο των ρολογιών.

Οι μάρκες που συμμετέχουν στην Watches & Wonders 2021 είναι:

Α. Lange & Söhne, Armin Strom, Arnold & Son, Baume & Mercier, Bovet, Cartier, Chanel, Chopard, Fabergé, Ferdinand Berthoud, Girard-Perregaux, Grönefeld, H. Moser & Cie., Hermes, HYT, IWC, Jaeger-LeCoultre, Laurent Ferrier, MB&F, Montblanc, Panerai, Parmigiani, Patek Philippe, Piaget, Purnell, Rebellion Timepieces, Ressence, Rolex, Roger Dubuis, Rudis Sylva, Speake-Marin, Tudor, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin

Από τις 14 έως τις 18 Απριλίου η Watches & Wonders ταξιδεύει στη Σαγκάη, για μία διά ζώσης έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας στην οποία θα συμμετάσχουν 19 μεγάλοι οίκοι. Θα σας κρατούμε ενήμερους…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή