Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα νέα μοντέλα της A. LANGE & SÖHNE για το 2021

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα νέα μοντέλα της A. LANGE & SÖHNE για το 2021

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα και καλά μας επιφύλαξε για το 2021 η Σαξονική manufacture, η οποία προτιμά να μιλούν τα ίδια τα ρολόγια της με την υψηλή ποιότητά τους. Είναι εύκολο άλλωστε να διακρίνει κανείς αμέσως την βαθιά τεχνογνωσία, την κλασική σε προσανατολισμό αλλά απολύτως σύγχρονη σχεδίαση, τη διακριτική κομψότητα που αντέχει στον χρόνο, την άρτια κατασκευή, το έξοχο φινίρισμα και φυσικά τους πρωτοποριακούς σε σύλληψη και εκτέλεση μηχανισμούς, που δημιουργούνται από το Α ως το Ω in-house, στη manufacture της εταιρείας στην πόλη Glashütte της Γερμανίας. Για την A. Lange & Söhne είναι οι μικρές, σχεδόν ανεπαίσθητες διαφορές που πολλές φορές έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται και οι νέες δημιουργίες της που παρουσιάστηκαν στη φετινή διαδικτυακή πλατφόρμα Watches and Wonders. Κανονικά εμείς οι δημοσιογράφοι θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε, να αγγίξουμε και να φορέσουμε τα νέα ρολόγια στο Σαλόνι της Γενεύης, ας όψεται όμως ο κορωνοϊός και οι περιορισμοί του. Ας δούμε λοιπόν τις νέες δημιουργίες της Lange, που είναι, όπως πάντα, συναρπαστικές…

 

Lange 1 Perpetual Calendar

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα νέα μοντέλα της A. LANGE & SÖHNE για το 2021-1

O λεπτός, διακριτικός τρόπος με τον οποίο ενσωματώθηκαν οι ημερολογιακές ενδείξεις του διηνεκούς ημερολογίου στο τόσο χαρακτηριστικό καντράν του Lange 1 είναι και η μεγάλη επιτυχία του Lange 1 Perpetual Calendar. Σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ένα τόσο υψηλής πολυπλοκότητας ρολόι. Στα αριστερά βρίσκεται η εμβληματική μεγάλη ημερομηνία της Lange, παρακάτω η ένδειξη ημέρας της εβδομάδας με έναν δείκτη άμεσης επαναφοράς και κάτω η ένδειξη φάσης της Σελήνης, η οποία επιπλέον ενημερώνει εάν είναι μέρα ή νύχτα. Στην περιφέρεια του καντράν υπάρχει δακτύλιος με τους μήνες και σε ένα διακριτικό παράθυρο στο 6 εμφανίζεται η ένδειξη του έτους.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα νέα μοντέλα της A. LANGE & SÖHNE για το 2021-2

Το νέο αυτό μοντέλο φιλοξενείται σε κάσα διαμέτρου 41,9 χιλιοστών από ροζ χρυσό συνδυασμένη με γκρι καντράν ενώ υπάρχει και μία συλλεκτική έκδοση 150 κομματιών από λευκό χρυσό 18Κ με καντράν από ατόφιο ροζ χρυσό.

 

Little Lange 1 Moon Phase

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα νέα μοντέλα της A. LANGE & SÖHNE για το 2021-3

Η μαγεία του έναστρου ουρανού υπό το σεληνόφως είναι το βασικό θέμα του νέου Little Lange 1 Moon Phase. Χιλιάδες αστεράκια μοιάζουν να λαμπυρίζουν επάνω στο βαθύ μπλε καντράν του ρολογιού που είναι φτιαγμένο από λευκό χρυσό 18Κ σε διάμετρο 36,8 χιλιοστά. Στη δεξιά πλευρά του καντράν δεσπόζει επάνω η μεγάλη ημερομηνία της και κάτω βρίσκεται σε τροχιά ένα φεγγάρι από λευκό χρυσό και η ένδειξη φάσης της Σελήνης έχει υπολογιστεί να παραμείνει ακριβής για 122,6 χρόνια.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα νέα μοντέλα της A. LANGE & SÖHNE για το 2021-4

To ρολόι υπάρχει σε δύο εκδοχές, με ή χωρίς διαμάνια. Στη δεύτερη εκδοχή του έχει στεφάνη στολισμένη με 56 μπριγιάν, δημιουργώντας μία απαστράπτουσα κορνίζα γύρω από το φαντασμαγορικό καντράν.

 

Triple Split

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα νέα μοντέλα της A. LANGE & SÖHNE για το 2021-5

Μέχρι σήμερα το Triple Split είναι ο μοναδικός rattrapante χρονογράφος στον κόσμο που μπορεί να μετρήσει προσθετικά και συγκριτικά χρονικά διαστήματα διάρκειας έως και 12 ωρών. Το 2018 είχε ταράξει τα νερά όταν πρωτοπαρουσιάστηκε σε έκδοση από λευκό χρυσό. Τώρα επιστρέφει σε μία συλλεκτική έκδοση 100 αντιτύπων από ροζ χρυσό με μπλε καντράν και επιροδιωμένους μετρητές. 

Μείνετε συντονισμένοι στο HOURS για πιο διεξοδικές περιγραφές και video των νέων μοντέλων.

Περισσότερες πληροφορίες για την A. Lange & Söhne εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή