Άλματα επιτυχίας στο Μαρκόπουλο με την υποστήριξη της LONGINES

Άλματα επιτυχίας στο Μαρκόπουλο με την υποστήριξη της LONGINES

3' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τελευταίο Κύπελλο Εθνών της Longines EEF Series Athens στο πλαίσιο του Athens Equestrian Festival 2021. Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η ομάδα της Τουρκίας, ενώ η Ελλάδα κατέλαβε την 5η θέση. Οι τέσσερις Τούρκοι αθλητές, Hasan Senturk με τον Lycon, Taha Yedikares με τον License, Necmi Eren με τον Unique d’Elbe και Husnu Dinc με τον Downing Street, συγκέντρωσαν στους δύο γύρους τους λιγότερους βαθμούς ποινής (19), κατακτώντας το υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην 2η θέση με 21 βαθμούς ποινής βρέθηκε η ομάδα της Ιταλίας και στην 3η θέση με 24 βαθμούς η ομάδα της Ρουμανίας.

Άλματα επιτυχίας στο Μαρκόπουλο με την υποστήριξη της LONGINES-1
©Panoulis Photography

Η Ελλάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με τους τέσσερις αθλητές της, τη Μόνικα Μαρτίνη με τον Electic Elvis, τον Άγγελο Τουλούπη με τον Blue Balou, τον Αλέξανδρο Φουρλή με τον Grandeur και τον Γιώργο Δημαρά με τον Sacripan, να συγκεντρώνουν στους δύο γύρους 25 βαθμούς και να καταλαμβάνουν την 5η θέση. Την απονομή του Κυπέλλου Εθνών έκαναν από κοινού ο Brand Manager της Longines Ελλάδας κ. Γιάννης Θεοφιλόπουλος, ο υφυπουργός αθλητισμού και πολιτισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, το μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) κ. Γιώργος Δημαράς, ο πρόεδρος της ΕΟΙ κ. Κώστας Καρακασίλης και ο Εθνικός Χορηγός κ. Γιάννης Μυτιληναίος.

Άλματα επιτυχίας στο Μαρκόπουλο με την υποστήριξη της LONGINES-2
Η νικήτρια ομάδα της Τουρκίας στο βάθρο. Αριστερά οι κύριοι Πέτσας και Αυγενάκης και δεξιά οι κύριοι Δημαράς και Θεοφιλοπουλος. ©Panoulis Photography

Κατά τη διάρκεια των Longines EEF Series Athens 2021 στην Αθήνα, η Longines με παρουσίασε ένα μοντέλο από τη διάσημη συλλογή της Longines DolceVita. Συνώνυμο της λάμψης και της θηλυκότητας, η σειρά είναι μία ωδή στη γλυκύτητα της ζωής. Ξεχωρίζοντας για την αδιάκοπη προσπάθεια για υπεροχή, η συλλογή συνδυάζει διακριτικά τα διαμάντια και τις απαλές γραμμές για να τονίσει τον κομψό δυναμισμό του ρολογιού. Το εκλεπτυσμένο και θηλυκό design θα το απολαύσουν γυναίκες που επιθυμούν να διατυπώσουν τη δική τους δήλωση σύγχρονης φινέτσας. Με κινητήρια δύναμη την παγκοσμίως αναγνωρισμένη υπεροχή και την αναζήτηση της θηλυκότητας σε όλη της την ποικιλομορφία, η συλλογή Longines DolceVita έχει γνωρίσει τεράστια παγκόσμια επιτυχία από την αρχή της ακόμα. Με έμπνευση από την Ιταλική έκφραση “dolce vita” για τη γλυκιά ζωή, δημιουργήθηκε για να αντανακλά ιδανικά τις διαφορετικές προσωπικότητες γυναικών που ξέρουν πώς να απολαμβάνουν όσο το δυνατό περισσότερο τις απλές χαρές της ζωής.

Άλματα επιτυχίας στο Μαρκόπουλο με την υποστήριξη της LONGINES-3

Κομψή και λεπτή, αυτή η συλλογή συνδυάζει με φινέτσα τις γεωμετρικές γραμμές με τις απαλές καμπύλες για να τονίσει την καλλιτεχνική γοητεία των μοντέλων. Το design διαθέτοντας μοναδική αναλογία και λάμψη σίγουρα θα ευχαριστήσει τις γυναίκες που, χωρίς διάθεση απολογίας έχουν μία ανέμελη στάση ζωής και απολαμβάνουν να περνούν μία μέρα γεμάτη χαρά στις ιπποδρομίες, χαλαρές και chic φορώντας ένα εξαίσιο ρολόι. Με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και στολισμένη με αστραφτερά διαμάντια 0.552 καρατίων συνολικά, το μοντέλο που παρουσιάστηκε στο event κυκλοφορεί με ορθογώνια κάσα διαστάσεων 23,30 x 37,00 mm.

Άλματα επιτυχίας στο Μαρκόπουλο με την υποστήριξη της LONGINES-4

Στο ασημί “flinqué” καντράν υπάρχουν ζωγραφισμένοι λατινικοί αριθμοί σε αντιστοιχία με τους δείκτες από μπλε ατσάλι, προσθέτοντας μία ακόμα λεπτομέρεια απλής καθαρότητας. Ένας μηχανισμός quartz σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει θεμελιώδη απόδοση σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, την αυτονομία ενέργειας και την αξιοπιστία. Για να ολοκληρωθεί το σετ, ένα μπλε δερμάτινο λουράκι από αλιγάτορα αντιστοιχεί αρμονικά με το χρώμα που κυριαρχεί στο καντράν. Η δυνατότητα εναλλαγής σε διαφορετικά λουράκια προσφέρει ένα ακόμα ευχάριστο στοιχείο παιχνιδιού στο στιλ του ρολογιού.

Με έδρα το Saint-Imier της Ελβετίας από το 1832, οι ωρολογοποιοί της Longines απολαμβάνουν την τεχνογνωσία της εμπειρίας που βασίζεται στην παράδοση, την κομψότητα και την απόδοση. Με γενιές εμπειρίας σαν επίσημος χρονομέτρης παγκόσμιων πρωταθλημάτων και σαν μέλος διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών, η Longines έχει αναπτύξει ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς με τον κόσμο των σπορ, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Η Longines, που φημίζεται για την κομψότητα των ρολογιών της, είναι μέλος του Ομίλου Swatch Group Ltd.,της μεγαλύτερης βιομηχανίας ωρολογοποιίας στον κόσμο. Η φίρμα Longines, με έμβλημά της τη φτερωτή κλεψύδρα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή