Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA

Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσει ένας αθλητής ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο; Σύμφωνα με τον Μάικλ Φελπς, που έχει στην κατοχή του τα περισσότερα Ολυμπιακά μετάλλια από οποιονδήποτε άλλο αθλητή στην ιστορία –28 συνολικά, εκ των οποίων τα 23 χρυσά–, «αν είσαι Ολυμπιονίκης ή προσπαθείς να γίνεις Ολυμπιονίκης, ασχολείσαι 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ. Για να προετοιμαστείς σωστά για μία Ολυμπιάδα, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Πρέπει να παλέψεις και να αντέξεις. Εγώ έκανα αυτό το ταξίδι πέντε φορές, ποτέ δεν ήταν εύκολο, γνώριζα όμως καλά ότι η προσπάθεια που είχα καταβάλει θα μου χάριζε τα αποτελέσματα που μου άξιζαν». Μπορεί ο κορυφαίος της κολύμβησης να έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση, παραμένει όμως παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές, ανεξαρτήτως του αθλήματος με το οποίο ασχολούνται. Ο Μάικλ Φελπς ανήκει στην οικογένεια της Omega από το 2004 και είναι ίσως ο ιδανικότερος άνθρωπος για να τεστάρει ένα από τα δύο νέα χρυσά Seamaster Aqua Terra που δημιούργησε η ελβετική εταιρεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Omega πάει για το χρυσό!

Από το 1932 η Omega είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων και θα αναλάβει ξανά αυτόν το ρόλο για 29η φορά φέτος στην Ιαπωνία. Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη, η ελβετική εταιρεία παρουσιάζει δύο μοναδικά «ολυμπιακά» ρολόγια, φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου από κίτρινο χρυσό 18K. Αποτελούν ένα φόρο τιμής στο υψηλότερο επίτευγμα στην καριέρα ενός αθλητή, ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA-1
OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M Co-Axial Master Chronometer 41mm Tokyo 2020

Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA-2
OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M Co-Axial Master Chronometer 38mm Tokyo 2020

Τα δύο νέα ρολόγια Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 διατίθενται σε δύο μεγέθη κάσας, στα 41 mm και τα 38 mm.

Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA-3

Η αστραφτερή λάμψη του κίτρινου χρυσού εξισορροπείται στην εντέλεια από το μπλε καντράν και το ομοιόχρωμο λουράκι από φίνο δέρμα αλιγάτορα.

Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA-4

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα καντράν των δύο ρολογιών, τα οποία είναι από γυαλισμένο μπλε κεραμικό, το οποίο μέσω χάραξης με λέιζερ έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό μοτίβο, εμπνευσμένο από το έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.  

Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA-5

Το έμβλημα της διοργάνωσης υπάρχει επάνω στο διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού που σφραγίζει το πίσω μέρος της κάσας. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer, που εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, ακρίβειας και αντίστασης στα μαγνητικά πεδία από το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας της Ελβετίας (METAS). Αυτή η πιστοποίηση σημαίνει ότι το ρολόι εκτός από υψηλή ακρίβεια μέτρησης, έχει και υψηλότατη αντοχή σε μαγνητικά πεδία έως 15.000 Gauss.

Ένα ακόμη χρυσό για τον Μάικλ Φελπς από την OMEGA-6

Τα νέα Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Gold Editions διατίθενται σε ειδική κασετίνα και συνοδεύονται από την πενταετή πλήρη εγγύηση της Omega. Όσο για τις τιμές τους, είναι 19.800 € για το μοντέλο των 41mm και 19.000 € για το μοντέλο των 38 mm.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή