Η IWC Schaffhausen μας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας

Η IWC Schaffhausen μας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου γωνία, μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος. Εκεί χτυπά εδώ και λίγο καιρό η καρδιά της IWC Schaffhausen. Μόνο σε αυτό το σημείο της Αθήνας μπορούν πλέον οι φίλοι της εταιρείας υψηλής ωρολογοποιίας να βρίσκουν τα ρολόγια της. Η νέα αποκλειστική μπουτίκ της IWC, η οποία είναι απολύτως εναρμονισμένη με τη φιλοσοφία και την ιδιοσυγκρασία της IWC, είναι καρπός της συνεργασίας της ελβετικής εταιρείας με τα κοσμηματοπωλεία Ιμάνογλου και στεγάζεται στη θέση όπου λειτουργούσε από το 2004 το κοσμηματοπωλείο Imanoglou. Οι δύο εταιρείες συνδέονται με πολύχρονη επαγγελματική σχέση και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τελειότητα, καινοτομία και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Με μακρά παράδοση, η οποία έχει τις ρίζες της στην Κωνσταντινούπολη, η οικογένεια Ιμάνογλου, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα Ιμάνογλου, έχει ιστορία τουλάχιστον 60 χρόνων στην ελληνική αγορά. Στα καταστήματά της –το flagship κατάστημα Imanoglou στην οδό Σταδίου και την multi brand μπουτίκ Imanoglou στη Γλυφάδα– φιλοξενεί κορυφαίους οίκους υψηλής ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας καθώς και πολυτελή διακοσμητικά αντικείμενα.

Η IWC Schaffhausen μας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας-1

 

Η IWC Schaffhausen δημιούργησε αυτή την αποκλειστική μπουτίκ στην Αθήνα αφενός μεν για να οικοδομήσει μία στενότερη σχέση με το κοινό στην Ελλάδα, αφετέρου δε για να προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία και μία γοητευτική περιήγηση στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας. Και η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερη.

Η IWC Schaffhausen μας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας-2

 

Η IWC Schaffhausen μας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας-3

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της νέας μπουτίκ της IWC Schaffhausen ακολουθεί τα πρότυπα όλων των καταστημάτων της μάρκας ανά τον κόσμο. Οι απαλοί μπεζ τόνοι που είναι συνδυασμένοι με θερμό, σκουρόχρωμο ξύλο, δημιουργούν μία επιβλητική αλλά και φιλόξενη ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη.

Η IWC Schaffhausen μας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας-4

Στις κομψές προθήκες του καταστήματος θα βρει κανείς τις διαχρονικές συλλογές Portugieser, Aquatimer, Ingenieur, Portofino, Da Vinci και φυσικά την εμβληματική Pilot, η οποία το 2021 έχει την τιμητική της, και μαζί ειδικές εκδόσεις και σπάνια μοντέλα, που σίγουρα θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των συλλεκτών και των φανατικών φίλων της ελβετικής μάρκας.  

Η IWC Schaffhausen μας υποδέχεται στην καρδιά της Αθήνας-5

 

IWC Schaffhausen Boutique Athens: Βουκουρεστίου 24 & Βαλαωρίτου 4, Αθήνα, τηλ.: 2010-3646666

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC Schaffhausen εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή