Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο

4' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της 20ής Ιουλίου 2021, εν μέσω περιορισμών λόγω κορωνοϊού, η Μύκονος είχε έναν σημαντικό λόγο για να γιορτάζει. Κι αυτό γιατί η Hublot, μία από τις κορυφαίες εταιρείες υψηλής ωρολογοποιίας της Ελβετίας, απέκτησε τη δική της στέγη στο νησί των ανέμων σε συνεργασία με την εταιρεία Gofas Jewelry. Στην λαμπρή τελετή των εγκαινίων με οικοδεσπότες την οικογένεια Γκόφα, έδωσαν το παρών ο διευθύνων σύμβουλος της Hublot, Ricardo Guadalupe, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο lead singer του συγκροτήματος «Melisses» Χρήστος Μάστορας, o master mentalist Lior Suchard (ο οποίος ανήκει στην οικογένεια φίλων της Hublot), ο Augusto Capitanucci (Περιφερειακός Διευθυντής της Hublot στη Μεσόγειο), καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι από το χώρο της ναυτιλίας, των επιχειρήσεων, του θεάματος και του Τύπου.

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-1
Από αριστερά: O τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο διευθύνων σύμβουλος της Hublot Ricardo Guadalupe, o master mentalist Lior Suchard, o οικοδεσπότης Γιάννης Γκόφας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-2
O τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας και η οικοδέσποινα της βραδιάς, Χαρά Γκόφα, στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ της Hublot στη Μύκονο.

Η βραδιά των εγκαινίων ολοκληρώθηκε στο νέο εστιατόριο CERESIO7 Mykonos, μία δημιουργική ιδέα των Dean & Dan Caten και STORAGE MILANO, σε συνεργασία με τους Γιάννη και Γρηγόρη Γκόφα, σε ένα ιστορικό κτήριο με αρχιτεκτονικά στοιχεία που σέβονται την παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αισθητική του νησιού.

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-3
Ο Γρηγόρης Γκόφας και η σύζυγός του, Άννα Chelmodeeva Γκόφα, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους στο νέο εστιατόριο Ceresio7 Mykonos.

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-4

Πλήρως εναρμονισμένη με την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του κοσμοπολίτικου νησιού, η νέα μπουτίκ της Hublot στη Μύκονο ακολουθεί πιστά το μεσογειακό concept «Hublot Loves Summer» συνδυάζοντας την πολυτέλεια ενός οίκου υψηλής ωρολογοποιίας με την ανεμελιά και την ταξιδιάρικη διάθεση του καλοκαιριού. Στεγάζεται στο κτήριο της οδού Ματογιάννη 43, εκεί όπου επί 45 χρόνια το κοσμηματοπωλείο Gofas φιλοξενούσε τα σημαντικότερα ονόματα της υψηλής ελβετικής ωρολογοποιίας (το νέο κατάστημα Gofas Jewelry έχει μεταφερθεί σε άλλο χώρο, στην οδό Καλογερά 25).

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-5

 

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-6

Πρόκειται για την δεύτερη αποκλειστική μπουτίκ της Hublot στην Ελλάδα. Η πρώτη είχε εγκαινιαστεί πριν από δύο χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Είναι γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια η Hublot έχει εστιάσει στην οικοδόμηση ενός ισχυρού δικτύου αποκλειστικών μπουτίκ ανά τον κόσμο με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατειακού της κοινού. Η αρχή έγινε το 2007 από το Παρίσι στη rue Saint-Honoré. Από τότε η ελβετική εταιρεία έχει δημιουργήσει περισσότερους από εκατό σύγχρονους ναούς της πολυτέλειας στις σημαντικότερες μητροπόλεις του πλανήτη (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Ρώμη, Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Τόκιο, Σιγκαπούρη, Βομβάη κ.ά.) καθώς και σε εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς που προσελκύουν τα μέλη του διεθνούς τζετ σετ για τις χειμερινές ή τις θερινές τους διακοπές. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι η Μεσόγειος είχε την τιμητική της. Η Ίμπιζα στην Ισπανία, το Μονακό, το Σεν Τροπέ στη Γαλλία, το Κάπρι και το Φόρτε ντέι Μάρμι στην Ιταλία, το Μποντρούμ στην Τουρκία και φυσικά η Μύκονος στην Ελλάδα απέκτησαν καινούριες αποκλειστικές μπουτίκ, καθεμία από τις οποίες δημιουργεί και το δικό της συλλεκτικό ρολόι Hublot.

 

Το ρολόι

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της νέας Hublot Mykonos Boutique παρουσιάστηκε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και η νέα συλλεκτική έκδοση Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Mykonos 2021. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hublot δημιουργεί μία limited edition αφιερωμένη στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, αφού η συνεργασία του ελβετικού οίκου με την Gofas Jewelry είναι σταθερή και διαρκής για πάνω από είκοσι χρόνια. Για την ακρίβεια, ο νέος χρονογράφος είναι η δέκατη εμπνευσμένη από τη Μύκονο συλλεκτική έκδοση της Hublot.  

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-7

Ο νέος χρονογράφος είναι βασισμένος στον δημοφιλή Classic Fusion Chronograph. Η κάσα του έχει διάμετρο 45 χιλιοστά και είναι κατασκευασμένη από μπλε κεραμικό ενώ η στεφάνη της είναι από ροζ χρυσό 5Ν. Ο θερμός τόνος του ευγενούς μετάλλου δένει απόλυτα με το σκούρο μπλε του καντράν, επάνω στο οποίο, στο 3, δεσπόζει ο περιστρεφόμενος μικρός δευτερολεπτοδείκτης σε μορφή φτερωτής ανεμόμυλου που είναι το σύμβολο της Μυκόνου. Αυτό άλλωστε το χαρακτηριστικό συνδέει όλες τις συλλεκτικές εκδόσεις Hublot Mykonos όλα αυτά τα χρόνια.

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-8

Στον ίδιο βαθύ τόνο του μπλε είναι και το πολυτελές λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και καουτσούκ.

Η HUBLOT απέκτησε το δικό της «σπίτι» στη Μύκονο-9

Στο εσωτερικό κρύβεται ένας αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου, ο Hublot HUB1143, ο οποίος αποτελείται από 280 εξαρτήματα, 59 λίθους, λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει 42 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Το Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Mykonos 2021 είναι περιορισμένη έκδοση 50 μόλις αντιτύπων.

Διατίθεται αποκλειστικά στις μπουτίκ της Hublot:

HUBLOT MYKONOS BOUTIQUE, Ματογιάννη 43, τηλ.: 22890-24521.

HUBLOT ATHENS BOUTIQUE, Σταδίου 3, Σύνταγμα, τηλ.: 210-3317540.

Και στα GOFAS Jewelry:

ΑΘΗΝΑ: Σταδίου 3, τηλ.: 210-3317540 – ΜΥΚΟΝΟΣ: Καλογερά 25, τηλ.: 22890- 77615 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πλατεία Αριστοτέλους 9, τηλ.: 2310-279703 – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Intra Schengen Area B, τηλ.: 210-3533627 – SANI RESORT – Porto Sani, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, τηλ.: 23740-31795 – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Δανέζη Μ., Φηρά, τηλ.: 22860-24152 και Υπαπαντής, Φηρά, τηλ.: 22860-24455.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ και για τα Gofas Jewelry εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή