Σε πόσα αντίτυπα κυκλοφορεί το νέο FRANCK MULLER Vanguard Mykonos;

Σε πόσα αντίτυπα κυκλοφορεί το νέο FRANCK MULLER Vanguard Mykonos;

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγαπάτε τη Μύκονο; Πόσο συχνά την επισκέπτεστε για τις διακοπές σας; Τι συναισθήματα σας γεννά αυτό το νησί; Και τι είναι αυτό που το κάνει τόσο γοητευτικό; Η Μύκονος είναι αναμφισβήτητα ένα από τους διασημότερους προορισμούς του διεθνούς και του εγχώριου τζετ σετ, ένα «μαγικό» νησί με μοναδικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, χαρακτηριστική αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική και μία μεταδοτική ατμόσφαιρα ευδαιμονίας, η οποία διαρκεί όλους τους θερμούς μήνες του χρόνου. Εάν προσθέσει κανείς σ’ αυτή την εξίσωση τις υψηλότατου επιπέδου τουριστικές υποδομές (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα και χώρους διασκέδασης) αντιλαμβάνεται αμέσως γιατί οι περισσότεροι επισκέπτες επιστρέφουν ξανά και ξανά, μην μπορώντας να την βγάλουν από το μυαλό τους. Το Νησί των Ανέμων είναι ο πρωταγωνιστής και στη νέα συλλεκτική έκδοση που παρουσίασε φέτος ο οίκος Franck Muller: Το Vanguard Mykonos Limited Edition είναι όχι απλώς αφιερωμένο στη Μύκονο αλλά την απεικονίζει και πάνω στο καντράν του!

Σε πόσα αντίτυπα κυκλοφορεί το νέο FRANCK MULLER Vanguard Mykonos;-1

Διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε –σε διαφορετικές υφές– κάνουν το καντράν του ρολογιού πολύ ιδιαίτερο. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο σε κάποια από τις συλλογές της Franck Muller και έγινε αποκλειστικά για αυτό το συλλεκτικό μοντέλο. Στο κέντρο δεσπόζει το νησί της Μυκόνου, ζωγραφισμένο στο χέρι με λευκό σμάλτο με περίγραμμα από ροζ χρυσό και γύρω του υπάρχει μία «γαλάζια ανάγλυφη θάλασσα», ένας κύκλος τεχνικής guilloché σε κυματοειδές μοτίβο.

Σε πόσα αντίτυπα κυκλοφορεί το νέο FRANCK MULLER Vanguard Mykonos;-2

Η Χώρα της Μυκόνου, εκεί όπου υπάρχει και μπουτίκ Franck Muller, σηματοδοτείται από μία κόκκινη κουκκίδα επάνω στο νησί. Η υπόλοιπη επιφάνεια του καντράν είναι σε πιο σκούρα απόχρωση του μπλε σε μοτίβο ηλιακών ακτίνων και συμβολίζει το βαθύ μπλε των ωκεανών.

Σε πόσα αντίτυπα κυκλοφορεί το νέο FRANCK MULLER Vanguard Mykonos;-3

Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένη συλλεκτική έκδοση: θα κατασκευαστούν μόνο 16 μοντέλα με κάσα από σατινέ ροζ χρυσό και 21 με κάσα από σατινέ τιτάνιο. Διατίθενται αποκλειστικά στις δύο μπουτίκ Franck Muller, στη Μύκονο και στην Αθήνα.

FRANCK MULLER MYKONOS (τηλ.: 22890-22922) – FRANCK MULLER ATHENS (Βουκουρεστίου 21, τηλ.: 210-3628003, 210-3615160)

Περισσότερες πληροφορίες για την Franck Muller εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή