Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton

Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton

Powered by Hamilton

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είστε φανατικοί λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών; Τότε μάλλον θα γνωρίζετε και ίσως και να έχετε εντρυφήσει στον κόσμο του παιχνιδιού Far Cry®. Στις 7 Οκτωβρίου κυκλοφορεί στην αγορά η νέα έκδοσή του, το Far Cry® 6, που έχει σχεδιάσει η Ubisoft. Είναι ένα video game βολών πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται στην Yara, μία χώρα την οποία κυβερνά ο αδίστακτος δικτάτορας Antón Castillo και τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Giancarlo Esposito (τον είχαμε γνωρίσει στην τηλεοπτική σειρά Breaking Bad, 2009-2011). Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Dani Rojas μπορεί να είναι είτε άνδρας είτε γυναίκα. Στη θέση του/της ο παίκτης/παίκτρια αγωνίζεται για την απελευθέρωση του έθνους από τον κακό κυβερνήτη. Μετά το πέρας μίας αποστολής ανταρτοπόλεμου μπορεί να λάβει το ρολόι της Hamilton, φτιαγμένο κατά ειδική παραγγελία για τον κάθε παίκτη.

Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton-1

Το νέο Khaki Field Titanium Auto Far Cry® 6 Edition, το ρολόι που φοράει στον καρπό του/της ο/η Dani Rojas στο παιχνίδι, είναι σχεδιασμένο όμως για περιπέτειες όχι μόνο στην εικονική πραγματικότητα αλλά και στην πραγματική ζωή. Με μιλιτέρ αισθητική και με λεπτομέρειες και χρώματα δανεισμένα από την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, κυκλοφορεί σε 1.983 συλλεκτικά αντίτυπα.  

Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton-2

Η διαμέτρου 42 mm κάσα του είναι από ματ, αμμοβολημένο τιτάνιο, είναι στεγανή μέχρι 100 μέτρα και είναι αρκούντως στιβαρή για σκληρή χρήση και έντονη δράση. Περιβάλλει ένα μαύρο καντράν με φινίρισμα που θυμίζει βινύλιο, με ματ επιφάνεια στο κέντρο του και τον αριθμό 6 χωρισμένο στα δύο, όπως η γραμματοσειρά στο λογότυπο του παιχνιδιού.

Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton-3

Οι ενδείξεις των ωρών και οι κεντρικοί δείκτες είναι επιστρωμένοι με old radium Super-LumiNova® για άριστη ορατότητα στο σκοτάδι, ενώ ο «επαναστατικός» κόκκινος δευτερολεπτοδείκτης παραπέμπει στην αισθητική του παιχνιδιού, σαν ένας μικρός φόρος τιμής στις απελευθερωτικές δυνάμεις της Yara. 

Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton-4

Το ρολόι συνδυάζεται με καφέ δερμάτινο λουράκι τύπου NATO, αλλά συνοδεύεται και από ένα επιπλέον καφέ δερμάτινο λουράκι με επεξεργασία τύπου nubuck καθώς και από το ειδικό εργαλείο για την αλλαγή των λουριών.

Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton-5

Το Hamilton Khaki Field Titanium Far Cry® Edition κυκλοφορεί σε οικολογική συσκευασία και το σετ περιλαμβάνει και μία δερμάτινη θήκη ταξιδίου.

Επικίνδυνες αποστολές εντός και εκτός εικονικής πραγματικότητας από τη Hamilton-6

Από πλευράς μηχανισμού τα πράγματα είναι εξίσου καλά, αφού το ρολόι κρύβει μέσα του τον αυτόματο Caliber H-10 της Hamilton ο οποίος διαθέτει εντυπωσιακή αυτονομία ενέργειας 80 ωρών.

 

Μία πρώτη γεύση από το παιχνίδι και το ρολόι στο παρακάτω video…

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν κυριολεκτικά το ρολόι, όταν κυκλοφορήσει το Far Cry® 6, στις 7 Οκτωβρίου, για Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia, Amazon Luna και για Windows PC αποκλειστικά στο κατάστημα Epic Games Store αλλά και στο κατάστημα της Ubisoft. Το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+, της Ubisoft.

Η τιμή του Hamilton Khaki Field Titanium Far Cry® Edition είναι 1.045 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hamilton εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή