LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
lvmh-watch-week-2022-τα-νέα-μοντέλα-της-hublot-561703342

LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot

Εδώ και τρία χρόνια ο όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) ανοίγει τον χορό των νέων μοντέλων ρολογιών της χρονιάς κάθε Ιανουάριο, διοργανώνοντας μία έκθεση στη Γενεύη, στην οποία παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους οι Bulgari, Hublot, TAG Heuer και Zenith, οι τέσσερις μεγάλοι οίκοι υψηλής ωρολογοποιίας που ανήκουν στον όμιλο. Φέτος –όπως και πέρυσι–, λόγω των ειδικών συνθηκών που επέφερε η πανδημία, η LVMH Watch Week 2022 δεν έγινε διά ζώσης αλλά διαδικτυακά, από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και κοσμηματοπωλών από όλο τον κόσμο. Τι καλά μας παρουσίασε ο οίκος Hublot για το 2022; Η πρώτη «φουρνιά» είναι γεμάτη πολλά και ενδιαφέροντα νέα μοντέλα, ενώ υπήρξαν και ορισμένες εκπλήξεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

 

Mικρότερο Big Bang

Το Big Bang Integral Time Only είναι η πρώτη μεγάλη έκπληξη που μας επιφύλαξε η Hublot για τη νέα χρονιά. Κι αυτό γιατί παρουσίασε για πρώτη φορά μοντέλα Big Bang σε διάμετρο μόλις 40 χιλιοστών. Τρία νέα μοντέλα, με τρεις δείκτες, φτιαγμένα από τρία διαφορετικά υλικά: κίτρινο χρυσό, τιτάνιο και μαύρο κεραμικό. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε ξαναδεί Big Bang Integral σε τόσο λεπτή και ντελικάτη εκδοχή. Η νέα σειρά μοντέλων ονομάστηκε Time Only γιατί έχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα: ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα. Τα νέα ρολόγια απευθύνονται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες, διατηρούν όλους τους αισθητικούς κώδικες της Hublot και είναι εφοδιασμένα με το ενοποιημένο μπρασελέ που είναι το «σήμα κατατεθέν» των Big Bang Integral.

LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot-1
Οι τρεις εκδοχές του HUBLOT Big Bang Integral Time Only: από αριστερά, σε μαύρο κεραμικό, κίτρινο χρυσό και τιτάνιο.

 

Η επιστροφή του κίτρινου χρυσού

O φαινομενικά παράταιρος συνδυασμός του χρυσού με το καουτσούκ ήταν η αφορμή για τη γέννηση της sporty chic αισθητικής που εισήγαγε πριν από τουλάχιστον 40 χρόνια η Hublot. Στην Εβδομάδα Ωρολογοποιίας LVMH η ελβετική εταιρεία επανέφερε στο προσκήνιο αυτό το αντισυμβατικό πάντρεμα του κίτρινου χρυσού με το καουτσούκ. Έξι νέα ρολόγια μας υπενθυμίζουν την ιστορία της μάρκας και μας δείχνουν τον δρόμο που πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον.

LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot-2
Τέσσερα νέα μοντέλα Hublot από κίτρινο χρυσό: από αριστερά, Big Bang Integral Time Only, Big Bang Unico, Classic Fusion Chronograph και Spirit of Big Bang.

 

Ώρα για γκολφ

To 2017 η Hublot συνεργάστηκε με ένα από τους διασημότερους παίκτες του γκολφ, τον Dustin Johnson, και παρουσίασε το πρώτο μηχανικό ρολόι για γκολφ, το Big Bang Unico Golf. Τα περισσότερα ρολόγια που απευθύνονται σε αυτό το άθλημα είναι ψηφιακά. Η Hublot όμως επινόησε ένα σύστημα που προστίθεται στον φημισμένο μηχανισμό της Unicο. Μέσα από τρία παράθυρα στο καντράν, το ρολόι δείχνει στους γκόλφερ σε ποια τρύπα βρίσκονται, πόσες βολές έχουν δοκιμάσει σε αυτή την τρύπα καθώς και το συνολικό τους σκορ σε κάθε γύρο. Το Big Bang Unico Golf Orange Carbon είναι η πιο πρόσφατη εκδοχή εκείνου του ρολογιού. Φιλοξενεί τον πρωτοποριακό αυτόματο μηχανισμό Hublot MHUB1580 και είναι φτιαγμένο από πορτοκαλί ανθρακόνημα, υλικό εξαιρετικά ελαφρύ στον καρπό, ώστε να μην επηρεάζει στο ελάχιστο τις επιδόσεις ενός αθλητή.

LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot-3
HUBLOT Big Bang Unico Golf Orange Carbon

 

Ανεξίτηλος χρόνος

Τρεις νέες εκδοχές του Big Bang Sang Bleu II κυκλοφόρησαν το 2022, συνεχίζοντας την επί επτά χρόνια πετυχημένη συνεργασία της Hublot με τον καλλιτέχνη του τατουάζ Maxime Plescia-Buchi. Πρόκειται για μικρά γλυπτά για τον καρπό που συνδυάζουν γεωμετρικά σχήματα (εξάγωνα, ρόμβους και τρίγωνα) και «παίζουν» μοναδικά με τις ανάγλυφες υφές και την αίσθηση του βάθους. Τα τρία ρολόγια διατίθενται σε Magic Gold (το αποκλειστικό κράμα χρυσού και κεραμικού της Hublot), σε μαύρο κεραμικό (Black Magic) ή σε πράσινο κεραμικό και φιλοξενούν τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου με column wheel Unico HUB1240.MXM.

LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot-4
Τα τρία νέα Big Bang Sang Bleu II σε Magic Gold, πράσινο κεραμικό και μαύρο κεραμικό.

 

Με ένα κλικ

Τα αγαπημένα Big Bang One Click 33 mm γίνονται ακόμη πιο λαμπερά και χαρούμενα αυτή τη χρονιά. Με κάσα από ατσάλι ή King Gold, στολισμένη μερικώς ή εξολοκλήρου με διαμάντια, μαύρο ή λευκό καντράν συνοδεύονταν κλασικά με μαύρο ή λευκό λουράκι από καουτσούκ. Τώρα η Hublot δημιούργησε μία παλέτα από 12 απαλά στην αφή δερμάτινα λουράκια σε όμορφα χρώματα για να ταιριάζουν σε κάθε εποχή και διάθεση. Χάρη στο έξυπνο σύστημα εύκολης αλλαγής «One click» που αποτελεί πατέντα της Hublot, μπορείτε να αλλάζετε λουράκι όποτε θέλετε.

LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot-5
Μερικές επιλογές από τη χρωματική παλέτα λουριών για τα HUBLOT Big Bang One Click 33 mm.
LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot-6
Υπάρχουν και λιγότερο έντονοι χρωματισμοί λουριών για τα HUBLOT Big Bang One Click 33 mm.

Εκτός από τα Big Bang One Click 33 mm, με τα 12 νέα λουράκια μπορείτε να αλλάξετε ύφος και χρώμα και στα Big Bang One Click 39 mm και στα Big Bang Unico 42 mm.

LVMH WATCH WEEK 2022: Τα νέα μοντέλα της Hublot-7
Tρία μοντέλα που φέρουν τον πρωτοποριακό σύστημα εύκολης αλλαγής λουριού One Click: από αριστερά, Big Bang Unico 42 mm, Big Bang One Click 39 mm και Big Bang One Click 33 mm.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή