Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όλα-τα-νέα-ρολόγια-της-tudor-από-την-watches-wonders-2022-561805084

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022

Η Tudor είναι μία από τις ωρολογοποιίες που αποχώρησαν από την παγκόσμια έκθεση της Βασιλείας, Baselworld, και για πρώτη φορά εξέθεσε φέτος τις νέες της δημιουργίες στην Watches & Wonders της Γενεύης. Η ελβετική εταιρεία έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο, όχι μόνο επειδή είναι το «μικρό αδερφάκι» της Rolex αλλά κυρίως χάρη στο εμπνευσμένο design, τη στιβαρή κατασκευή και τους αξιολογότατους μηχανισμούς της. Ένα μέρος της φήμης της Tudor το οφείλει στη δημιουργία εμβληματικών μοντέλων, τα οποία ακολουθούν τολμηρούς εξερευνητές σε επικίνδυνες αποστολές. Γι’ αυτό άλλωστε και το μότο της εταιρείας είναι Born to Dare (γεννημένος για να τολμά). Τι καλό μας ετοίμασε λοιπόν για τη νέα χρονιά; Το μεγάλο νέο του 2022 αφορά ένα ολοκαίνουριο ρολόι, το Black Bay Pro, το οποίο είναι εφοδιασμένο με δεύτερη ώρα και απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας. Η συλλογή Black Bay απέκτησε επίσης μία ακόμη εκδοχή του Black Bay GMT από ατσάλι και χρυσό, με θερμά χρώματα και vintage αισθητική, όπως και έναν καινούριο Black Bay Chrono S&G με καντράν στο χρώμα της σαμπάνιας. Η συλλογή Royal εμπλουτίστηκε με νέα μέλη ενώ τα Black Bay 31, 36, 39 και 41 S&G απέκτησαν ωραίες καμπύλες και manufacture μηχανισμούς. Ας τα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα…

 

TUDOR BLACK BAY PRO

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-1

Είναι ένα ρολόι γεννημένο για εξερευνητές. Αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία της Tudor τα ρολόγια της συντρόφευαν τους λάτρεις της περιπέτειας, όπως οι 30 τολμηροί εξερευνητές που συμμετείχαν στην διετή εξερεύνηση της Βρετανικής Βόρειας Γροιλανδίας πριν από 70 χρόνια για να μελετήσουν τους πάγους στον αρκτικό κύκλο. Ο ιδρυτής της Tudor, Hans Wilsdorf, είχε προμηθεύσει τα μέλη της αποστολής με τα μοντέλα Oyster Prince, τα πρώτα αδιάβροχα αυτόματα ρολόγια της Tudor, για να τα δοκιμάσουν στις ακραίες συνθήκες της Αρκτικής. Με ατσάλινη κάσα 39 χιλιοστών, θολωτό μαύρο ματ καντράν, σταθερή ατσάλινη στεφάνη και Manufacture μηχανισμό με ενσωματωμένη λειτουργία GMT, τo νέο Black Bay Pro είναι ένα ολοκαίνουριο σπορ μοντέλο με δεύτερη ώρα.

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-2

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η διαβαθμισμένη στεφάνη του με την 24ωρη κλίμακα και ο κίτρινος δείκτης τύπου χιονονιφάδας, χαρακτηριστικό γνώρισμα των καταδυτικών ρολογιών της Tudor από το 1969. Όλοι οι δείκτες και οι ενδείξεις των ωρών είναι γεμισμένοι με φωτοβόλο ουσία Super-LumiNova®, για άριστη ορατότητα στο σκοτάδι. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο Manufacture Calibre MT5652, με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC, ελατήριο του μπαλανσιέ από πυρίτιο και ενεργειακή αυτονομία 70 ωρών.

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-3

Το Black Bay Pro τυλίγεται γύρω από τον καρπό με τρεις τρόπους: με μπρασελέ από ατσάλι 316L με κούμπωμα γρήγορης ρύθμισης “T-fit” της Tudor, με υβριδικό λουράκι από δέρμα και καουτσούκ ή με λουράκι από μαύρο Jacquard ύφασμα.

Τιμή: 3.570 € (με λουράκι), 3.870 € (με μπρασελέ)

Δείτε και το σχετικό video…

 

TUDOR BLACK BAY GMT S&G

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-4

Η πιο φρέσκια εκδοχή του δημοφιλούς μοντέλου με τις πολλές χρονικές ζώνες συνδυάζει το ατσάλι με τον χρυσό και έχει ωραία vintage αισθητική. Χάρη στην λειτουργία GMT, το ρολόι δείχνει την τοπική ώρα και ταυτόχρονα την ώρα σε δύο ακόμη χρονικές ζώνες. Ξεχωρίζει από τη διαβαθμισμένη περιστρεφόμενη στεφάνη του με την 24ωρη κλίμακα σε δύο χρώματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν την ημέρα και τη νύχτα. Η κάσα του σε διάμετρο 41 mm είναι από ατσάλι 316L και κίτρινο χρυσό και η αμφίδρομα περιστρεφόμενη στεφάνη του είναι από κίτρινο χρυσό με ένθετο δακτύλιο από μαύρο και καφέ ανοδιωμένο αλουμίνιο. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο Manufacture Calibre MT5652, με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC, ελατήριο του μπαλανσιέ από πυρίτιο και ενεργειακή αυτονομία 70 ωρών.

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-5

Συνδυάζεται είτε με λουράκια από μαύρο Jacquard ύφασμα ή παλαιωμένο καφέ δέρμα είτε με μπρασελέ από ατσάλι και κίτρινο χρυσό.

Τιμή: 4.180 € (με λουράκι), 5.400 € (με μπρασελέ)

Δείτε και το σχετικό video…

 

TUDOR BLACK BAY CHRONO S&G

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-6

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί διμεταλλική έκδοση του χρονογράφου Black Bay. Είχαν ήδη κυκλοφορήσει ατσάλινες εκδόσεις στα 41 χιλιοστά με μπουτόν και κορώνα από κίτρινο χρυσό, οι οποίες είχαν μαύρο καντράν με μετρητές στο χρώμα της σαμπάνιας. Το 2022 κυκλοφόρησε ακριβώς το αντίστροφο: ένα Tudor Black Bay Chrono S&G με θολωτό καντράν στο χρώμα της σαμπάνιας και μαύρους μετρητές χρονογράφου. Ωραία αντίθεση με την σταθερή στεφάνη, η οποία έχει επιφάνεια από μαύρο ματ ανοδιωμένο αλουμίνιο, και ένας πολύ εντυπωσιακός συνδυασμός με αναφορές στη δεκαετία του 1970. Στο εσωτερικό κρύβει τον Manufacture Calibre MT5813, με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-7

To νέο Black Bay Chrono S&G με το χρυσαφί καντράν αγκαλιάζει τον καρπό με τρεις τρόπους: με καφέ δερμάτινο λουράκι με αποσπώμενο στέλεχος (bund), με λουράκι από μαύρο ύφασμα Jaquard ή με διμεταλλικό μπρασελέ από ατσάλι και κίτρινο χρυσό.

Τιμή: 5.820 € (με λουράκι) και 7.040 € (με μπρασελέ)

Δείτε και το σχετικό video…

 

TUDOR BLACK BAY 31, 36, 39, 41 S&G

Εκτός από τα τρία ομολογουμένως άκρως συναρπαστικά Black Bay, η Tudor παρουσίασε και πολλά ακόμη πιο κλασικής ιδιοσυγκρασίας διμεταλλικά Black Bay σε διαμέτρους 31, 36, 39, και 41 χιλιοστών.

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-8
TUDOR Black Bay 31 και Black Bay 36

Έχουν ατσάλινες κάσα με στεφάνη από κίτρινο χρυσό και διαθέτουν βιδωτή κορώνα και μπρασελέ από ατσάλι και κίτρινο χρυσό. Ως προς τα καντράν υπάρχουν δύο επιλογές, σε ασημί ή μαύρο, ενώ τα μοντέλα που έχουν διάμετρο 31, 36 και 39 χιλιοστά κυκλοφορούν και με στεφάνη στολισμένη με διαμάντια.

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-9
TUDOR Black Bay 39 και Black Bay 39 με διαμάντια
Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-10
TUDOR Black Bay 41

Τιμές: 4.790 € (31 mm), 6.440 € (31 mm με διαμάντια), 4.890 € (36 mm), 6.540 € (36mm με διαμάντια), 4.990 € (39 mm), 6.640 € (39 mm με διαμάντια) και 5.090 € (41 mm)

 

TUDOR ROYAL 

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-11

Για το τέλος αφήσαμε την κομψή συλλογή Royal, η οποία απέκτησε αυτό το όνομα τη δεκαετία του 1950 ως απόδειξη της υψηλότατης ποιότητας των ρολογιών εκείνων. Το 2022 η σπορ-chic συλλογή Tudor Royal απέκτησε δύο νέα θηλυκά μέλη στολισμένα με διαμάντια. Έχουν και τα δύο διάμετρο 28mm και καντράν από λευκό φίλντισι.

Όλα τα νέα ρολόγια της Tudor από την Watches & Wonders 2022-12

Τιμές: 3.360 € (ατσάλι), 4.580 € (ατσάλι με κίτρινο χρυσό 18Κ)

Δείτε και το σχετικό video…

Όλα τα νέα ρολόγια συνοδεύονται από την πενταετή εγγύηση της Tudor.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tudor εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή